USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Пробну кулю» вже запустили: в РФ заявили, що Польща готує анексію трьох західних областей України

30 Листопада 2022 16:33
Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін видав новий фейк про Польщу та нібито її загарбницькі цілі щодо західних областей України. Він заявив, що Польща форсує підготовку до анексії Львівської, Івано-Франківської та більшої частини Тернопільської областей.

В інтерв'ю пропагандистському «РИА Новости» Наришкін заявив, що три західні регіони України нібито стануть «щедрою компенсацією від України за військову допомогу та надання даху над головою біженцям», передає УНІАН.

Очільник СЗР заявив, що польське керівництво націлене діяти ініціативно та наполегливо через побоювання, що старші партнери по НАТО в зимові місяці спробують домовитися з Москвою, попри інтереси не лише українців, а й поляків.

«Президент Польщі Дуда дав профільним службам вказівку оперативно підготувати офіційне обґрунтування польських претензій на Західну Україну», – заявив Наришкін.

За його словами, точка відліку в проведених архівних дослідженнях – Волинська різанина. Наришкін сказав, що польське керівництво має намір провести в Західній Україні референдуми для обґрунтування своїх претензій на українські землі.

Читати ще: Готують старі ракети і дорозвідують: у ГУР поінформували про нову масовану атаку Росії

Як «пробну кулю» польські спецслужби нібито злили українським ЗМІ відомості про нібито підготовку у Львівській області плебісциту на тему приєднання до Польщі. Реакцію вагомих регіональних гравців та простих громадян «ретельно відстежать та проаналізують». Разом з тим, представник країни-окупанта «застеріг» Варшаву від спроб анексувати українські землі.

«Хочемо заздалегідь застерегти поляків від поспішного проведення хибних аналогій і закликати до більш ретельного вивчення своєї історії. Нагадаємо, вона наповнена гіркими прикладами зіткнень польських та українських націоналістів. Може, не варто знову наступати на ті ж граблі?» – видав Наришкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 30 Листопада 2022 16:39
Сергій, ти шо там з Дімоном забухав?
Сергей Н. до Микола Показати IP 30 Листопада 2022 17:15
Да нет.Просто болею...
скептик до Сергей Н. Показати IP 30 Листопада 2022 19:53
психіатри кажуть що алкоголізм - це психічне захворювання
Анонім Показати IP 30 Листопада 2022 18:44
цю дурню рашисти не просто так плещуть - вони готують пояснення своєму бидлу для свого запланованого вторгнення сюди - на захід України, нас ніби-то будуть рятувати від польських націоналістів. Зараз ще вилізуть кілька 'пригноблених' попів московської церкви разом зі своїми дурнуватими адептами і почнуть верещати,що їх нацики і католики 'ущємляют' для повноти картинки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus