USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проект реставрації замкових валів на Волині коштуватиме 400 тисяч

19 Жовтня 2018 15:02
Виконавця проектно-кошторисних робіт для реставрації та музеєфікації комплексу земляних валів замку у Володимирі-Волинському визначать у результаті відкритих торгів.

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» у місті Володимирі-Волинському виступила замовником проектно-кошторисних робіт з реставрації, пристосування та музеєфікації пам’ятки археології «Городище – Вали IX-XIII ст.» у Володимирі-Волинському (в комплексі земляних валів замку ХІV-ХVІ століть).

Йдеться про виготовлення робочої документації з реконструкції та пристосуванню будівлі на території пам’ятки та документації по відтворенню геометрії валів та дерев’яних елементів в’їзної вежі та верхньої частини валу.

Очікувана вартість робіт становить 400 тисяч гривень. Тендерні пропозиції приймають до 22 жовтня, розпочнеться аукціон 23 жовтня. Виконавець буде зобов’язаний розробити вказану документацію до 21 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus