USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Програму обміну старих ламп на LED почали згортати

22 Березня 2023 20:07
«Укрпошта» з 22 березня скорочує кількість відділень, де можна обміняти старі лампи розжарювання на енергозберігаючі LED-лампи.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Наголошується, що це відбувається через скорочення попиту населення у деяких відділеннях. Вони повернуться до звичайного формату роботи та надаватимуть лише поштові і фінансові послуги.

Водночас центральні відділення «Укрпошти» та ті, де обмін ламп проходить активно, продовжать видавати LED-лампи.

У найвіддаленіших селах, які приєдналися до проекту обміну нещодавно, обмін триватиме до кінця квітня.

З 1 травня обміняти старі лампи розжарювання на світлодіоди можна буде у 23 відділеннях у містах-мільйонниках та обласних центрах країни, де все ще зберігається високий попит та потреба.

Програма обміну вже охопила 23 тисячі населених пунктів України, включаючи деокуповані території та прифронтові регіони. З початку старту програми майже три мільйони людей обміняли у відділеннях Укрпошти близько 14 мільйонів ламп.

Станом на 22 березня у всіх населених пунктах є ще 11 мільйонів ламп.

Нагадаємо, в середині січня уряд України оголосив про запуск програми безкоштовного обміну старих ламп розжарювання на енергозберігаючі LED-лампи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus