USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Прокуратура Панами не закривала справу проти Порошенка, – Портнов

17 Жовтня 2019 17:02
Колишній перший заступник глави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов заявив, що прокуратура Панами не припиняла справу проти експрезидента Петра Порошенка. Про це він повідомив у своєму Telegram.

«Панамський прокурор лише тимчасово припинилив розслідування. І якщо Генеральна прокуратура України відреагує на моє звернення щодо відмивання Порошенком злочинних доходів у Панамі, розслідування в цій країні триватиме», – заявив Портнов.

Ексзаступник глави АП також пообіцяв протягом кількох наступних днів спростувати інші заяви команди Порошенка щодо розслідування його причетності до виведення коштів на рахунки офшорних компаній у Панамі.

Напередодні адвокат Порошенка Ілля Новіков заявив, що Панама припинила кримінальну справу проти Порошенка, відкриту за заявою Портнова. Справа стосувалася продажу телеканалу «Прямий» і переказу 300 млн грн на рахунки панамських компаній Gateno Ventures Inc., Petron Holding Corp. і Battery Investment Corp. нібито без сплати податків в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
000 Показати IP 17 Жовтня 2019 19:24
О, найвидатніший юрист часів януковича ! Як добре що він в Україні і робить свої справи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus