USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко подав документи в ЦВК через чорний хід, щоб уникнути питань про Гандзюк: реакція соцмереж

4 Лютого 2019 11:08
Президент України Петро Порошенко приніс документи в Центральну виборчу комісію, зайшовши через чорний вхід, через акції друзів Катерини Гандзюк. Про це у Facebook повідомив блогер Іван Оберемко.

«Петре Олексійовичу, а ви відразу вирішили йти у ЦВК через чорний хід, а не як всі інші кандидати через парадний? Чи тільки коли побачили незручні питання та прізвища вбивць Гандзюк на вході? А ви впевнені, що зможете два місяці ходити через чорний хід на свої мітинги по регіонах?» – написав він.

Так, 3 лютого активісти у неділю розгорнули перед входом до ЦВК великі банери із написами «Так, а хто замовив Гандзюк?» та закресленими прізвищами Андрія Гордєєва та Євгена Рищука.

Про це повідомляється у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?«.
Зазначається, що активісти звертаються до президента Петра Порошенка, який у неділю подав документи до ЦВК, із питанням про замовників вбивства Гандзюк.

«Активісти перед входом у Центральну Виборчу Комісію розгорнули великі банери із закресленими прізвищами партійців Блоку Петра Порошенка, замазаних у вбивство Гандзюк. У президента дуже мало часу, щоб позбутися цих людей, позбавити їх владних повноважень, викинути на узбіччя історії та дати слідству зробити свою справу», – йдеться у тексті.

Чим керувався Порошенко, тікаючи таким чином від активістів та незручних питань, запитує на своїй сторінці у Фейсбуці колишній заступник голови Адміністрації Президента України, екс-нардеп та політик Андрій Портнов.

«Друзі, роз’ясніть будь ласка. Ось у вас, наприклад, останній день реєстрації в ЦВК і ви вже знаєте, що вас чекають біля центрального входу з питаннями, які для вас не такі й небезпечні.

Але в найбільш символічний день старту своєї кампанії ви заходите в ЦВК через задні двері. Всі увійшли через парадні, а ви через задні.

Коли ви приймали це рішення, яка була ймовірність, що цього не помітять? Чи був у вас хоч один шанс не отримати за це порцію критики і знущань? Чи дивилися ви на себе в цей час з боку і прогнозували чи громадську реакцію?

І останнє запитання. Якщо ви в такому дуже простому питанні такий тупий і недалекий, то з чого ви взяли, що всі ваші інші нехитрі передвиборні комбінації допоможуть вам зберегти владу?» – йдеться у дописі Портнова.

Тим часом у соцмережах висміяли Порошенка за втечу, звинувачуючи його у боягузтві.
Пригадали й нещодавні повідомлення про нібито 11 замахів на президента.

Читайте більше: ЯК ГЕЛЕТЕЙ 11 РАЗІВ ВРЯТУВАВ ПОРОШЕНКА І ЧОМУ В ЦЕ МАЛО ХТО ПОВІРИВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан (Крымчанин) Показати IP 3 Лютого 2019 23:29
Чим гірше-тим краще.
скептик Показати IP 4 Лютого 2019 11:40
ГРАЖДАНСКИХ ОТСЕЧЬ !!!! не любить гарант спілкуватись з народом. вони незручні питання задають.
К. лучанин Показати IP 4 Лютого 2019 15:09
Це тато навчили завжди заходити з чорного ходу! Свій барижний бізнес у буремні 90-і теж робив з чорного ходу. Чому тут дивуватись такій поведінці . Хлопець навчився ще гукати "СЛАВА УКРАЇНІ" , ніби як свій у дошку . Війну "закінчив" за 2 тижні як обіцяв , тепер нова тактика перед виборами у нього пішла: "холодний мир" з РОСІЄЮ. А що це таке , і сам не відає. Це очевидно , продажні політтехнологи із шоколадного фронту йому це підкинули.
Просто Показати IP 5 Лютого 2019 16:27
Хто така Гандзюк і до чого ця мова? Яке відношення президент має, коли він зовнішньою політикою займаєтсья? краще б спитали коли ВВП рости буде, бо вже і так в ср"ці такій, що не вилізти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus