USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прокуратура просить для Гладковського заставу у 100 мільйонів

18 Жовтня 2019 23:07
Прокурори просять суд обрати Олегу Гладковському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 100 мільйонів гривень.

Про це журналістам повідомив прокурор САП Юрій Олефір, передає УНІАН.

За його словами, оскільки злочин, що інкримінується Гладковському не є насильницьким, то прокуратура зобов’язана запропонувати заставу як альтернативу тримання під вартою.

Він додав, що сторона обвинувачення проситиме суд установити розмір застави у 100 мільйонів гривень.

Гладковський, своєю чергою, у перерві судового засідання заявив, що не має відношення до підприємства «Богдан Моторс», в якого за версією слідства були придбані вантажні автомобілі для Міноборони, бо він є президентом корпорації «Богдан», в яку входить підприємство «Богдан Моторс».

Суд відновив засідання після перерви, прокурори зачитують обвинувальний акт Гладковському.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд 18 жовтня обирає запобіжний захід колишньому заступнику секретаря Ради з нацбезпеки й оборони та нинішньому президенту корпорації «Богдан» Олегу Гладковському.

Раніше НАБУ повідомило Гладковському про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем – ред.) та ст. 366-1 (Декларування недостовірної інформації – ред.) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Моня Показати IP 19 Жовтня 2019 08:38
Лярд зелених. З кожного свинорила!. Скільки їх там?
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2019 10:52
Для Гладковського 100 млн гривень, як для нас 10 копійок! Ніяких застав, все конфіскувати, а він хай сидить до кінця життя! Шось прокуратура не те вимагає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus