USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратуру просять перевірити діяльність «Волиньобленерго» через масштабну аварію

7 Травня 2019 12:33
У зв'язку з недавньою аварією, внаслідок якої в лучан згоріла техніка, луцький депутат звернувся у прокуратуру, щоб перевірити діяльність ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це депутат Луцької міської ради Борис Смаль повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

6 травня він скерував депутатське звернення прокурору Волинської області Віктору Швидкому щодо масштабної аварії електромережі на вулицях Довженка, Новій, Польовій, Стрельникова та Куделі, яка призвела до пошкодження майна мешканців цих вулиць і становила небезпеку для їхнього життя.

Нагадаємо, через перепад напруги в мікрорайоні Вересневе 2 травня сотні будинків залишились без електропостачання, а в людей погоріла побутова техніка.

Зі слів депутата, постраждалі звернулися на гарячу лінію ПрАТ «Волиньобленерго» з проханням негайно встановити причину аварії та перевірити, чи безпечно перебувати в їхніх оселях.

Проте з боку постачальника електроенергії не було жодної реакції до наступного дня. Тому, щоб зафіксувати пошкодження майна, мешканцям довелося викликати поліцію та ЗМІ.

«Керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» прошу вжити заходів для перевірки діяльності/бездіяльності посадових осіб ПрАТ «Волиньобленерго», що призвели до виникнення аварійної ситуації, яка спричинила майнові втрати та створила небезпеку для життя людей», - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus