USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокурори просять від 19 до 24 років в’язниці для Манафорта

16 Лютого 2019 14:42
Прокурори, які працюють в слідчій групі спецпрокурора Роберта Мюллера, просять посилити покарання для колишнього голови виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта. Про це повідомляє російська служба «Голосу Америки».

Прокурори рекомендували Окружному суду США в Східному окрузі штату Вірджинія засудити Манафорта на термін від 19,6 до 24,4 роки та призначити штраф у розмірі від 50 тисяч до 24 млн доларів.

Як зазначило обвинувачення, злочини Манафорта не слід вважати «простими», він використовував складні кримінальні схеми і скоїв ці злочини не тому, що опинився у важкому фінансовому становищі.

Нагадаємо, екс-радник Дональда Трампа Пол Манафорт визнав себе винним у двох звинуваченнях від спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує справу втручання у вибори в США. Він визнав себе винним в одному з звинувачень щодо змови проти Сполучених Штатів, і ще в одному відношенні змови, щоб перешкодити правосуддю. Крім того, він погодився співпрацювати з департаментом юстиції США у розслідуванні втручання Росії в американські вибори.

Також у ЗМІ була інформація, що Манафорт просував інтереси Путіна в США. Зокрема, це робилося нібито за відомого російського олігарха Олега Дерипаску. В той же час останній спростовує ці звинувачення і майже нецензурно коментує зв’язок з Манафортом.

Мюллер заявив, що Пол Манафорт заробив 60 мільйонів доларів за роботу політичного консультанта в Україні (офіційно – 14 мільйонів доларів). Сторона звинувачення також стверджує, що Манафорт володів понад трьома десятками рахунків, на яких зберігав отримані в Україні гроші. Адвокат Манафорта Томас Зенле заявив, що американський політтехнолог отримував незареєстровані доходи, тому що це було умовою його українських бізнес-партнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus