USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прорив у мінських переговорах: домовилися про обмін полоненими

30 Листопада 2017 11:58
Тристороння контактна група в Мінську домовилась про звільнення заручників. Повернутися додому українські бранці, найімовірніше, зможуть до новорічні та різдвяні свята. Про це інформує ТСН з посиланням на прес-секретарку Леоніда Кучми, який є українським представником на перемовинах - Дарку Оліфер.

Вже найближчим часом сторони мають узгодити процедуру та конкретну дату обміну. Київ готовий віддати за 74 своїх - 306 полонених сепаратистів.

Нагадаємо, у полоні бойовиків «ЛНР» та «ДНР» тривалий час знаходяться двоє волинян. Так, військового з Ковеля з січня минулого року утримують у Луганську. Раніше він вважався безвісти зниклим, однак нині його включили до переліку тих, хто знайшовся. Ще один боєць з Любохин Старовижівського райну перебуває в одному з СІЗО Донецької області.

Як відомо, обмін полоненими не відбувався більше року.


Нагадаємо, 23 листопада на окупованій Луганщині внаслідок запеклих боїв 23 листопада військові ЗСУ понесли втрати – є поранені, загиблі. Щонайменше один військовослужбовець потрапив у полон. У загиблих на Луганщині бійців ЗСУ окупанти знайшли прапор «Волинських патріотів» і записку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus