USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У загиблих на Луганщині бійців ЗСУ окупанти знайшли прапор «Волинських патріотів» і записку

26 Листопада 2017 11:16
Поблизу населених пунктів Кримське та Фрунзе на окупованій Луганщині внаслідок запеклих боїв 23 листопада військові ЗСУ понесли втрати – є поранені та загиблі. Нагадаємо, бій під Кримським тривав 8 годин. За попередньою інформацією, до українських позицій підійшла диверсійна група. Атаку почали відбивати, а у прилеглих окопах на українських бійців чекали кадрові російські військові.

Бойовики опублікували відео, на якому видно речі загиблих бійців. Серед іншого – прапор ГО «Волинські патріоти», у який був загорнутий автоматний ріжок і записка з інформацією про трьох поранених.



Також серед речей знайшли залізний жетон бійця ЗСУ, що належить Шевченку Сергію Павловичу.

На відео бойовики телефонують родичам загиблих і повідомляють про їхню смерть. Також у руках бойовиків один пораненин воїн ЗСУ – у нього поранення в голову. Бійця називають Романом. На іншому відеозаписі полонений воїн представився як військовослужбовець 58-ї окремої мотострілкової бригади Роман Фурцев, інформує 112.ua.

У штабі Антитерористичної операції (АТО) на даний момент не підтверджують інформацію про взятого у полон українського військовика. Про це повідомив речник штабу АТО, підполковник Василь Лабай,

"Достовірної, підтвердженої інформації з цього приводу у мене поки немає. Ми бачили те відео і зараз відповідальні органи вивчають його. Якщо цей факт дійсно підтвердиться, то я переконаний в тому, що українська влада буде боротися за якнайшвидше його звільнення, так само, як і за інших українських заручників", – зазначив Лабай.

Нагадаємо, 23 листопада повідомлялося, що у боях на Луганщині загинуло п’ять українських військових, ще чотири - отримали поранення. Пізніше стало відомо, що двоє військовослужбовців Збройних Сил України, які вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, завдяки власному бойовому досвіду і навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів.

Один з військовослужбовців 16-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ після бою під Кримським 23 листопада потрапив у полон до бойовиків. Про це повідомляє прес-служба батальйону на своїй сторінці у Facebook.

"На жаль, одному військовослужбовцю батальйону не вдалося вибратися з поля бою під Кримським - він потрапив у полон російських найманців", - йдеться у заяві.

У 16 ОМПБ назвали ім'я загиблого в бою українського захисника: "Зокрема підтверджується, що в нерівному бою поліг один боєць 16 ОМБП , тіло якого було доставлено на українську сторону. Це молодший сержант Денис Кривенко. Інформація щодо трьох інших військових батальйону буде повідомлена тільки після передачі тіл і підтвердження їх осіб".


Додамо, за минулу добу в результаті бойових дій загинули двоє українських військових, ще четверо поранені.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"У результаті ворожих обстрілів два наших бійці загинули, двох поранено, ще двоє отримали бойові травми", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123ЙО Показати IP 26 Листопада 2017 12:00
Через ублю*очну країну-сусіда Україна проливає свою кров. Через ублю*очну біомасу країни сусіда пуйло напало на Україну, і далі планує маштабну війну. АЛЕ МИ НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ, І ПРАВДА ЗА НАМИ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО В ЛЮБОМУ ВИПАДКУ, як би ботоксна криса не бісилась - це її останні дні !!!
правда в тому Показати IP 26 Листопада 2017 12:19
Правда в тому, що пуйло обламався із планами розколу України. Правда в тому що пуйло обламався із планами загарбання України. Правда в тому, що пуйло, як загнаний в кут пацюк, готується до останньої війни, і для того оживає мертвечук і його мерртвечуковці, наганяється техніка в луганду, нагнана техніка в Білорусь. ВІЙНА БУДЕ ОСТАННЯ, - ОСТАННЯ ДЛЯ ПУЙЛА І ПЕДЕРАЦІЇ, ОСЬ В ЧОМУ ПРАВДА, і за все вчинене, за всі війни рассєянє відповідатимуть кровю, голодом і розрухою!!!
Вони без розуму Показати IP 26 Листопада 2017 12:23
Росія получила зверху вже стільки знаків, що повинна була б стати на коліна і простити пробачення перед православною Грузією, православною Молдовою, православною Україною, за ті криваві війни, які росіяни розвязали. Але їм все мало, думають Кіріл їх "відмаже", думають щол все куплятьт. Ні не куплять, і ніхто вже не допоможе, - РАША ЙДЕ ВСЛІД ЗА ХОРОМ ІМЕНІ АЛЕКСАНДРОВА ! А з нами правда, а за нами наша земля, з нами Бог !!! СЛАВА УКРАЇНІ !
59 Показати IP 26 Листопада 2017 13:37
Цікаво,оте "сепарське" гі....но,що поставило своє ні під коментами назве своє ім*я,чи буде сц...ти як і всі рашистські окупанти,коли їм яй...я притискають?
123ЙО до 59 Показати IP 26 Листопада 2017 15:48
Ти будеш здивований, але на волинському сайті засіло не тільки місцеве ригоанальне *айно, але й купа троляків з паРаші, вот і мінусують.
Фатит Показати IP 26 Листопада 2017 15:52
В нас всі увесь час винуваті але не ми. Роззуйте очі при чрму тут пуйло нашіж самі все це роблять. До сих пір немма ні візового режиму не закриті кордони да даже не обявлена війна, а в вас все путін вина, він молодець для своєї країни надибав зайву територію у лохів, а ми все "винен хтось" але не свої пі...
123 до Фатит Показати IP 26 Листопада 2017 17:58
Я спочатку подумав що ти хворе створіння. Але ні, ти або мертвечуковець або ватний троль -солдат " информационных войск". З тобою все зрозуміло...
Ага ага до Фатит Показати IP 26 Листопада 2017 18:26
Танки ми самі ввели з території педерації, гради теж, і саміж з території педерації себе обстрілювали, спецназ "зза поребрика" ми те ж самі ввели, війну ми самі проти себе почали ... Якутів і абреків ми ж самі на свою територію ввели з рашки, рязанско-вятско-мацковский сброд ми те ж самі озброїли, навчили, а потім самі ж проти себе стріляти і воювати заставили. Дійсно і при чому тут ботоксна криса ? Пуйло ж воно святе і невинувате, навіть ікони з нього вже брались малювати козломорді... МУДИЛО ПРОСПИСЬ, І ЗАВЯЗУЙ З БОЯРОЮ. І КРАЩЕ НІЖ НА ВОЛИНСЬКОМУ САЙТІ ЩОСЬ ПИСАТИ, НАВЕДИ ПОРЯДОК В СЕБЕ В ЗЕМЛЯНЦІ ПІД ВОЛОГДОЮ !!!
ввв до Фатит Показати IP 26 Листопада 2017 19:01
Не називай когось "лохами" , коли сам "лошара ще той".
АНАТОЛЬ_ Показати IP 26 Листопада 2017 18:33
Ви будете здивовані, але я в шоці!
питання Показати IP 26 Листопада 2017 18:40
Цікавить одне, чомусь сєпари документи наших показують, а наші чомусь мовчать і лише у ЗМІ бравада, а доказів знищених сєпарів немає... Це на багато питань наштовхує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus