USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Проспект Волі у Луцьку внесли у програму озеленення міста

23 Червня 2021 15:30
Проспект Волі у Луцьку внесли до переліку вулиць та проспектів, які планують озеленити згідно із програмою розвитку та збереження зелених насаджень Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Про це стало відомо 23 червня під час пленарного засідання чергової 13-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, під час засідання виконкому схвалили проект Програми розвитку збереження зелених насаджень Луцької міської територіальної громади на 2021-25 роки, а 23 червня його ухвалили й депутати під час сесії.

Утім, депутат Тарас Шкітер зазначив, що, попри те, що у межах програми з озеленення Луцька передбачили висадку 1205 дерев, у переліку вулиць немає головної артерії міста - проспекту Волі.

Обранець громади запропонував продублювати заплановані заходи по висадці дерев з проекту реконструкції у програму озеленення міста.

На це Луцький міський голова Ігор Поліщук відповів, що відповідні зміни у програму озеленення внесуть.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку не лише збільшать, а й урізноманітнять їх видовий склад.

По завершенню робіт із реконструкції на проспекті Волі у Луцьку висадять понад 140 крупномірних саджанців дерев, а також понад 3 тисячі кущів та інших багаторічних зелених насаджень.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 23 Червня 2021 16:26
А коли проспект Волі внесуть в програму по приведенню до ладу фасадів будинків? За деревами обшарпаність стін і безлад у фарбуванні фасадів власниками магазинів, відповідно до їх вподобань ,не буде видно? На Волі 4, прямо веселка від кольорів стін, дверей і вікон. Та й висоту свого ремонту кожен власник обирає собі сам. Невже за цим не повинна слідкувати міська влада? Замість уніфікованого підходу-караван-сарай. А ви про кущі.
Лучанин до лучанка Показати IP 23 Червня 2021 16:57
Слушне зауваження, адже фасади будинків внаслідок таких переобладнаннь перетворються на виставку вікон, дверей та таких собі дизайнів. Крім того, як на вул. Коперніка, сходами займається значна частина тротуару. Невже не можна з цим навести лад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus