USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Проспект Волі цьогоріч не ремонтуватимуть

27 Лютого 2012 18:01
Запланована реконструкція проспекту Волі перенесена на невизначений термін.
Про це Луцький міський голова Микола Романюк розповів 27 лютого під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
У ході обговорення звіту міського голови депутати ставили йому запитання. Зокрема, обранець міської громади Антон Сосновський поцікавився у Миколи Романюка щодо доцільності запланованого ремонту проспекту Волі. Мовляв, у місті є багато нагальніших проблем, ніж ремонт центральної вулиці.
За інформацією Сосновського, на реконструкцію піде приблизно 10 мільйонів гривень. «Чи вважаєте ви це нагальною потребою?» ‒ поцікавився Сосновський.
Міський голова відповів, що реконструкцію проспекту таки перенесуть. «Я так думаю, що ми його в цьому році робити не будемо», ‒ заявив мер. Мовляв, закладені гроші витратять на ремонт інших вулиць.
«Раніше я був переконаний в тому, що все-таки треба робити. Тому що багато є питань, які повʼязані із організацією транспорту, безпеки життя, просто пішоходів. Тому що на проспекті Волі на сьогодні немає жодного тротуару. Але десь тиждень тому я схилився до того, що в цьому році ми його не робитимемо», ‒ сказав Микола Романюк.
Нагадаємо, про плани щодо реконструкції проспекту ще у жовтні розповідав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. А три тижні тому міська рада детально розповіла про задуми ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сірий Показати IP 27 Лютого 2012 18:39
Вибори скоро, на гречку треба ще гроші лишити
!!! Показати IP 27 Лютого 2012 23:10
Вибори,виборами, а краще дійсно використати кошти на ремонт..наприклад вул..Вахтангова, Заньковецької,..пани мужньовладці, скільки можна обіцянками кормити людей,ви проїдьте цими вулицями, зараз, як ці люди ще терплять
Українець Показати IP 28 Лютого 2012 09:40
А обіцяний ремонт прибудинкових територій коли буде? Не влада а стадо придурків.Двори в Луцьку як танкодроми,бордюри порозсипалися,асфальту нема,а вони блін ще думають куди 10 лимонів похоронити.
Украінка Показати IP 28 Лютого 2012 23:47
Всі гроші пішли на реконструкцію Театрального Майдану !!! Два раза перекладали бруківку!!! Думаю,навесні ще прийдеться.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus