USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

Проспект Волі перетвориться на «лісоповал»

21 Жовтня 2011 12:21
Наступного року у Луцьку будуть проводитися «грандіозні ремонтні роботи».
Про це 21 жовтня під час ознайомлення зі станом реконструкції міських доріг розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Він заявив, що 2012 року Луцьк отримає з державного бюджету 20 мільйонів гривень. Це погодив Кабмін і, ймовірно, затвердить Верховна Рада. Єдине, за що переживає Борис Клімчук, це – «бурократія» в органах державної влади. Але додає позитиву той факт, що Волинь - одна з перших серед областей за швидкістю освоєння коштів. Вже в січні на будівельні підприємства чекатимуть тендери на ремонт і будівництво доріг.
Міський голова Луцька Микола Романюк розповів, що наступного року одним із наймасштабніших проектів стане оновлення проспекту Волі. Планується збільшити кількість з’їздів і так званих «кишень». Доведеться спиляти частину дерев, переважно в’язів, які ростуть в «перших рядах».
А Клімчук додав, що необхідно попрацювати з підприємцями, які володіють магазинами та нерухомістю, але не турбуються про стан під’їзної дороги до них.
За словами Романюка, лучанам також слід очікувати на реконструкцію вулиці Заньковецької та «дороги на вулицю Гнідавську». У планах мера – повне відновлення прибудинкових територій. Адже там «іноді не тільки проїхати, але й пройти важко».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
так Показати IP 21 Жовтня 2011 12:47
нехай в себе вдома пиляють дерева Казьмірук з Романюком, а ще в парку поприбирають, що напиляли протягм року і не прибрали, а лишили лише кучі гіляк і сміття. Дихати на проспекті Волі і так немає чим від тих машин після Кривого реконструкції, ще не напилялись? То вдома у дворі посадіть дерево і через 40 років спиляйте, якщо доживете, діячі...
Лучанка Показати IP 21 Жовтня 2011 13:30
...Саме так, хай для поч. Гнідавську вул. до гарного вигляду доведуть..., а потім Волі вже обробляюють, пр. Волі і так норм. вигляд має..., а інші вулиці?!
Я тут живу Показати IP 21 Жовтня 2011 14:16
А на пр Волі 17 в дворі за Альфа-клубом "ренконструкцію" вже почали. Коли жильці просили спиляти гілку каштана, що загрожує завалити балкони, коли впаде, то відповіли, що потрібно спеціальний дозвіл і великі кошти.А на минулому тижні приходимо з роботи ,а сім дерев, як і не було.Кому можна будувати в дворі без згоди жильців,тому і дерева зрізати без проблем.А дерево з "аварійною" гілкою так і лишилось.Воно в стороні від їхнього будівництва.
Я Показати IP 21 Жовтня 2011 14:33
Скільки можна бурчати, все вам неподобається, все не так.
VSC Показати IP 21 Жовтня 2011 15:01
Романюк, как верный последователь Антона Кривого, целенаправленно продолжает дела своего наставника. Антошка, в свое время, полностью оголили часть пр. Воли, засадив его дорогущими канадскими кленами. Деревца приобретались через подставные фирмы, откаты составляли до 90 процентов.
Коля Показати IP 21 Жовтня 2011 23:40
Колись обіцяли масштабно оновити проспект Соборності!!!
лучанин Показати IP 22 Жовтня 2011 08:47
романюк найкращий мер
Alex7 Показати IP 27 Жовтня 2011 19:43
Давно пора, а то по таким тротуарам с коляской не пройти, не проехать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus