USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Простір для ідей: презентували нову локацію Волинського молодіжного центру

27 Січня 2023 22:27
Волинський обласний молодіжний центр презентував новий просторий офіс.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Про розширення просторових меж у молодіжному центрі краю мріяли майже рік. А кілька місяців тому з таким проханням звернулися до засновника комунальної установи – Волинської обласної ради. Керівниця осередку Яна Романюк стверджує: що довше й інтенсивніше працює молодіжний центр, то більше активної молоді сюди тягнеться. Тут їх навчають, спонукають до особистісного зростання, мотивують до генерації нестандартних ідей і допомагають з їх реалізацією. І на 40 квадратних метрах уже складно було розмістити усіх охочих.

«Тож обласна рада без зволікання проблему залагодила. І ось – просторий (на сотню квадратів) креативний простір готовий. Новий офіс молодіжного центру розташований у тому ж приміщенні на вул. Винниченка, 67, але на кілька поверхів вище», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: На Волині створюють нову комунальну установу

З нагоди новосілля влаштували презентацію, на яку запросили молодіжних лідерів та організації, друзів та партнерів. З новосіллям молодіжний осередок привітав перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук.

«Я вважаю, що молодь не треба повчати. Натомість варто створити умови, допомогти з якимись ресурсами і зацікавити. Що ми, обласна рада як засновник, і зробили. А далі все станеться якнайкраще. Бо молодість дієва і безстрашна, позбавлена стереотипів і сповнена прагнень. Ви володієте прогресивними знаннями і здоровими амбіціями. Саме ви – творці щасливого майбутнього нашої держави. Україна – найперспективніша країна світу, ми з вами це знаємо. І завдяки нашій молоді у цьому переконається й увесь світ», – висловив упевненість перший заступник голови облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 28 Січня 2023 06:22
Волинський обласний молодіжний центр "Тилові воші"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus