USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Процедури дотримані: в ОДА розповіли, як поховали волинського лікаря, хворого на коронавірус

31 Березня 2020 13:39
Лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні, в якого після смерті діагностували коронавірус, поховали відповідно до прописаних процедур. Зокрема, труна була щільно закрита, скупчення людей не було.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак зазначила, що помер лікар від серцевого нападу і мав окремі супутні хвороби. Також вона зауважила, що поховання – це для сім’ї інтимна процедура, яка не має бути відкритою для широкого загалу.

Зі слів Тетяни Щербак, під час поховання були дотримані всі протоколи і процедури. Зокрема, тіло видали в герметичному пакеті, труна була щільно закритою, під час прощання навколо було достатньо місця, не більше 1 особи на 10 квадратних метрів.

«Буде визначене коло осіб, які були на похороні, їм треба буде залишитися на самоізоляції», – зазначила Щербак.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк повідомив, що коло спілкування лікаря встановлено, 8 осіб перебувають на самоізоляції. З 20 березня він перебував у відпустці, останній час не працював.

Пацієнтам лікаря при виникненні симптомів захворювання Ігор Ващенюк порадив дзвонити сімейному лікарю та не панікувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus