USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Проти «ігрових вакханалій»: у Луцьку заборонили гральні заклади

28 Серпня 2020 12:03
Луцька міська рада прийняла рішення Про заборону роботи гральних закладів та території міста.

Про це йшлося 28 серпня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради.

Депутат Андрій Козюра нагадав, що 11 серпня президент Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію грального бізнесу.

Як звернув увагу обранець громади, закон не передбачає багатьох нюансів, окрім того, «у законі закралося небезпечне зло – передбачено відкриття таких закладів у тризіркових готелях, тобто, по суті, в усіх готелях, розташованих на території України».

Депутат наголосив, що для того, аби гральні заклади отримали ліцензії, пересічним українцям потрібно буде програти в таких закладах 40–80 млрд грн.

Окрім того, як акцентував Андрій Козюра, залежність від азартних ігор рівнозначна наркотичній чи алкогольній залежності.

«Позиція міськради одна – ми проти, аби Луцьк перетворився на тотальну зону казино. Ми проти розміщення гральних закладів на території міста, аби не посилювати криміногенну ситуацію в Луцьку. Ми маємо діяти в інтересах Луцька і нашої територіальної громади», – сказав Андрій Козюра.

Та додав, що це рішення буде направлено міським і районним радам області. Водночас подібні рішення приймаються в інших областях країни, аби «унеможливи ігрові вакханалії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus