USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прибічники Данильчука знову влаштували бійку в Луцькраді. Відео

1 Березня 2018 00:58
Депутат Павло Данильчук під час сесійного засідання Луцької міськради спробував пронести колонку-гучномовець до президії, що спричинило бійку в залі між невідомими особами, депутатами та муніципалами, які намагались зупинити дебош.

Питання, через яке депутат Данильчук, самооборонівець Сергій Рижков та група прибічників на початку сесійного засідання вчинили шарпанину в сесійній залі та блокування роботи сесії, знову спричинило конфлікт.

Коли на розгляд сесії внесли проекти рішення щодо передачі земельних ділянок ТОВ «Житловий квартал» для зведення багатоквартирних будинків, частину з яких забудовник обіцяє безкоштовно передати на потреби на потреби пільгової квартирної черги у місті, Данильчук взяв колонку, з якої гучно грала музика, і спробував пройти до президії. Розпочалась сутичка яка тривала близько хвилини.
У результаті інциденту невідомі зламали один з депутатських пультів, призначених для голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан(Крымчанин) Показати IP 1 Березня 2018 06:40
Чим гірше-тим краще. В каламутній воді краще рибку ловити. Чим більше таких "активістів" тим швидше розвалиться Україна. Мій особисто прогноз -це трапиться в кінці 2018 року, або першій половині 2019. Аргументація: фактор №1-пройдуть вибори президента РФ(в Путіна розвязані рукі),, №2-"добра" традиція вирішувати долю кандидатів в президенти на "майданах", фактор №3-технічний дефолт-Україна повинна сплатити шалені гроши (в 2018 - $4,5 млрд, а в 2019 более $7 млрд, ) тільки за обслуговування зовнішнього боргу, фактор №4-чергове підняття цін на комунальні послуги (відповідно до вимог МВФ), фактор №5 (містичний)-різкі рухи на політичній арені після Олімпійських игор(для прикладу-Російсько-Грузинська війна в 2008 році)-але це "чорний гумор"
valdis peish до Степан(Крымчанин) Показати IP 1 Березня 2018 12:24
а знаєш стьопа піде під воду крим і рашка ваша любима а Україна буде за цім наблюдати
@ Показати IP 1 Березня 2018 07:43
Як я за них радуюсь.Не дарма хліб проїдають
вовк Показати IP 1 Березня 2018 15:03
чего си би*ло толоче
Валентина Усійчук Показати IP 2 Березня 2018 17:50
Поведінка Данильчука мене не дивує ще з часів Правого сектора, з якого Ярош його відсторонив ще навесні 2014. Ми тоді на Театральній площі збирали гроші для хлопців в АТО і щовечора віддавали Данильчуку. Жодного разу він не прозвітувався, на що витратив гроші, хоч ми неодноразово це вимагали. Мене дивує інше ─ чому поліціянт замість наводити порядок знімає це неподобство на камеру. Це провокація чи непрофесіоналізм?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus