USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прибрати луцькі дороги обіцяють в березні

28 Лютого 2017 13:08
Луцьк починають прибирати після зими. Цього року на механізоване прибирання вулиць міста передбачили 14 одиниць транспорту.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 28 лютого.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась повідомив, що після танення снігу, почали прибирати тротуари, газони, вулиці міста, прибудинкові території, кладовища.

На механізоване санітарне прибирання на цей рік запланували роботу 7 одиниць техніки, для вулично-шляхової мережі та тротуарів - теж 7.

Також розпочали прибирати газони і тротуари силами двірників. Зі слів чиновника, механізоване прибирання проїжджої частини вулиць розпочнуть в першій декаді березня.

Що ж до неприбраних дворів, якими опікуються не ЖКП міста, а ОСББ та ОСН, то їх штрафуватимуть за невчасне прибирання.

Як повідомляло раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, весняно-осіннє прибирання обійдеться Луцьку у 13 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 28 Лютого 2017 14:09
"Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась повідомив, що після танення снігу, почали прибирати тротуари" - лучани тільки вдумайтесь!!! Це перлина на декілька мільйонів!!! Ось чому цілу зиму тротуари не прибирали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus