USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Назвали найпроблемніші нічні заклади Луцька

31 Березня 2014 22:00
Два заклади, які працюють вночі, мають найбільше викликів з приводу порушення громадського порядку.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, відбулося громадське обговорення регуляторного акту «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів».

Підприємці від ініціативи міськради - не надто в захваті, кажуть, що через це страждатимуть їхні заробітки. Не переконує їх і мотивація громадських організацій та міської ради про те, що це значно може зменшити кількість п’яних хуліганів на нічних вулицях міста. Натомість вони пропонують ввести таку заборону з 23, а не 22 години, принаймні, в літній час.

А ще вони кажуть, що варто було б з цією метою обмежити продаж алкоголю в нічних клубах та барах, адже й там молодь може «набратися».

Представник Волинської самооборони Сергій Рижков каже, що нічні клуби – наступний крок. І називає, що найпроблемніших в місті – два: «Наталка» в районі ДПЗ та «Техас». Саме туди найчастіше доводиться направляти патрулі. Більш того, переконує він, часто міліцію навіть не повідомляють про хуліганів, а намагаються вирішити проблеми самотужки, бо побоюються, що їх можуть навіть закрити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Я Показати IP 31 Березня 2014 22:05
А Шайбу забули???
свідок Показати IP 31 Березня 2014 22:40
Наталку треба давно закрити!але ніхто того не зробить,бо менти кришуютьце я знаю точно!!! там безпредел повний людей калічать,кругом неповнолітні неадекватні люди!!!!! прийміть міри !!!!! у владі міняються лиця,а система остаеться,заради чого гинули люди!!!!
це точно до свідок Показати IP 1 Квітня 2014 00:34
Кілька років назад була свідком ситуації, коли біля Наталки добре захмелівші хлопці почали вибивати один одному мізки, а черговий міліціонер стояв спиною до них, вдаючи що нічого не чує і не бачить. коли дівчата звернули його увагу на це, змушений був відреагувати, пішов розбороняти, на що його співрозмовник сказав - "Ой дівчата, ну воно вам треба, вас же не трогає ніхто"
ас7777аа Показати IP 31 Березня 2014 22:45
невже так важко закрити ці всі тупорилі заклади ,де одне бидло ????
рома Показати IP 31 Березня 2014 22:59
закриїш ці вони прийдуть в инши.хай краше там будуть
віщик Показати IP 1 Квітня 2014 00:44
Техас обов язково закрити. Люди там пропадають та постійні дракі. Страшне місце
Леонід Показати IP 1 Квітня 2014 02:11
Добре що є зараз правий сектор хоч хтось може цю всю владу контролювати хоть і хочуть його знищити та ми з вами хлопці . Ті підприємці хай поживуть в домах що поруч а їхні діти кожен вечір хай послухають матюки і регіт в час коли треба повноцінно спати . Менти ми знаємо що нічого для людей що живуть поряд нічого не зроблять бо влада Луцька і Депутати в тому замішені потрібен новий майдан . Тут тільки може допомогти коктейль молотова бо влада в Луцьку корумпована ті самі лиця при любій владі що вони можуть змінити якщо вони тільки і думають як відкат десь отримати а закон тільки на бумазі.Та влада народа також тільки в Конституції.А в ночі біля нічних клубах крик шум гам і не влади не міліції ні правогосектора а на проти живуть наші Лучани на яких владі нср.не більше не менше бо мють з того копійку а чужі діти та пенсіонери тільки перед виборами потрібні щоб проголосували а далі по старій схемі а ви кажете Янукович все вкрав і втік скільки в нас в Луцьку при владі таких Януковичів.Вибачте нікого не хотів обідити . Але в Європі такого не має . А споювати горілкою націю так могли тільки фашисти і то чужу.А в нас споюють свою.Тільки і дивишся як гудуть Вуликі Майдан ,Голівуд,Карабас Барабас Гранд Волинь...
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 07:08
А в Опері сама не вихована охорона, бидло, та й теж кришується прокуратурою
Туристка Показати IP 1 Квітня 2014 08:28
А навіщо взагалі відвідувати ці "проблемні" заклади? Якщо получили по мізках, значить "заробили". Бидло туди ходить, бидло й получає. Шкода лише людей, які живуть поруч. Якщо людина себе поважає, в таких закладах не відпочиває. То чого ображатись, що тебе там побили чи обікрали?!
1601 Показати IP 1 Квітня 2014 09:13
"Наталка"-це самий проблемний заклад в місті! І повірте його ніхто ніколи не закриє! Там "криша" міцна. Скільки було звернень в міську раду, прокуратуру і в міліцію щодо відвідування неповнолітніми цього закладу і тут же продаж спиртних напитків тим же неповнолітнім- реакції нуль. Один раз прикрили на декілька днів-так вони самовільно, підпільно працювали і міліція про це знала і нічого не зробила. Все керівництво не тільки міста, а й області знає про такі проблемні заклади, але нічого і не старається робити. Перевірте який там контингент-самі малолітні.
Лучани Показати IP 1 Квітня 2014 10:05
ВН, зробіть запит в міськраду хто власник того генделика і оприлюдніть прізвище. Країна має знати своїх хєроїв.
гОСТЬ Показати IP 1 Квітня 2014 12:04
Там власниця якась баба. Дуже гидка жінка. Мали ми проблему,коли зайшли туди.Страх,яке гидкий бар. Давно пора закрити його. Ми не місцеві,зайшли проїздом. Хами і зневага,неадекватні відвідувачі,страшно,що у Луцьку немає влади,щоб такий заклад працював.Це небезпека для людей.Хто знає,той не піде туди, а ми чужі цього ж не знали.Кубло бандитів і наркоманів.
Старе місто до гОСТЬ Показати IP 1 Квітня 2014 13:42
Це ти про "Стару підкову"?)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus