USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Причиною пожежі у закинутому будинку у Луцьку могли стати дитячі пустощі

9 Вересня 2019 16:13
Причиною загорання старого закинутого будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку могли стати дитячі пустощі – кажуть пожежники. Такої версії не відкидають і мешканці прилеглих будинків.

Як повідомили рятувальники у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, на щастя, внаслідок пожежі постраждалих немає.

Зі слів лучанки Олени, яка проживає за адресою Богдана Хмельницького, 30 – це третє загоряння цього будинку.

Жінка розповідає, коли помітила задимлення у будинку, побачила, як з будівлі вибігало троє дітей. Лучанка викликала пожежних.

«На запитання, чи це вони підпалили – діти відповіли «ні». Я переживала, щоб в будинку не було більше дітей», – розповідає Олена у коментарі ІА Волинські Новини.

Зі слів лучан, які живуть поблизу цього будинку, ця територія – ласий шматок для мисливців за нерухомістю, однак в силу певних бюрократичних моментів цю землю не можуть продати і не можуть купити. Тому лучани припускають, що це міг бути навмисний підпал.

За станом за станом на 16:00 загорання уже фактично ліквідували. Однак вогонь перекинувся на задню частину будинку і є ризик загоряння сусідніх будівель. Зокрема у сусідньому будинку за адресою Богдана Хмельницького, 30 – дуже сильне задимлення.

Рух транспорту вулиця Богдана Хмельницького перекрито.
За станом на 16:11 рух транспорту частково відновили.
Це авто відтягували із допомогою буксирувального тросу з місця пожежі.

За станом на 16:13. Від будинку лишилась лише коробка. Загорання фактично ліквідували. До слова, будинок називали «будинок хоббіта» через те, що він протягом дуже тривалого часу стояв у заростях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
3-Г клас Показати IP 9 Вересня 2019 17:37
Скільки платять за такі пустощі?
Анонім до 3-Г клас Показати IP 9 Вересня 2019 18:26
Очевидно,легше спалити ніж прибрати...пожежники і розламають,і розберуть.
лучанка Показати IP 9 Вересня 2019 19:20
Згоріла розвалюха, то й згоріла. А то таке позорище в центрі міста . А землю під нею потрібно забрати за неналежне утримання і продати на торгах. Маючи власність, потрібно за нею доглядати, а не кинути, думаючи, що колись продадуть і озолотяться. Ще по Ярощука є такий клоповник, і будинок офіцерів не кращий. Суцільна антисанітарія і бомжацькі готелі.
LOL!!! до лучанка Показати IP 10 Вересня 2019 07:18
Ленка успакойся!
експерт Показати IP 9 Вересня 2019 20:50
хто знає, кому належить ця ділянка і цей будинок хоббіта на ній? хто такий жадний, що йому навіть впадло знести цей будинок ?
Вася Показати IP 9 Вересня 2019 22:46
Там скоро виросте ще одна бандура, +- така як праворуч
1 Показати IP 10 Вересня 2019 09:07
та хай краще щось побудують.. ніж має таке позорисько в центрі міста стояти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus