USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Пригожин створює «центри підготовки ополченців» на кордоні з Україною

6 Листопада 2022 21:40
Приватна військова компанія «Вагнер», якою керує Євген Пригожин, оголосила про створення «центрів підготовки та управління народним ополченням» у Курській і Бєлгородській областях.

Про це пише «Новая газета» з посиланням на пресслужбу Пригожина, передає УП.

За словами Пригожина, «ополчення» має складатися з жителів цих областей, а залучати до забезпечення формувань потрібно місцевий бізнес. «Центри підготовки» фінансуватиме сам Пригожин.

«Якщо ти власник невеликого заводу, на якому працює 100 осіб, і з них 50 – статевозрілі самці, то 25% мають нести службу в окопах, а 75% продовжувати трудову діяльність. І так по колу: один тиждень в окопах, три вдома і на виробництві», – заявив він.

Читати ще: ЗСУ вже знищили понад 500 російських ув'язнених, яких завербували вагнерівці, – ЗМІ

Пригожин запропонував як заохочення «за громадянську позицію» нагороджувати високими державними нагородами підприємства, які надаватимуть добровольців.

Читати ще: ПВК «Вагнер» почала вербування білорусів: обіцяють високу зарплату, але не гарантують збереження життя

За його словами, «в окопах усі мають стояти зі зброєю, але її носіння має бути заборонене в населених пунктах і поза лінією оборони».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus