USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приклав ножиці до шиї: лучанин, який має інвалідність, побив матір та погрожував її вбити

22 Квітня 2023 20:53
У Луцьку на місяць арештували чоловіка з інвалідністю, який побив свою матір, а потім погрожував їй вбивством.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

23 березня під час конфлікту з матір’ю лучанин Андрій К. наніс їй численні удари руками та ногами по тулубу, голові та кінцівках. Але на цьому чоловік не заспокоївся – взявши ножиці, він приклав лезо до шиї матері та погрожував вбити. В результаті побиття потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

Про злочинця відомо, що він має професійно-технічну освіту, неодружений, не працює та має інвалідність другої групи. Під час розгляду справи чоловік визнав свою вину, попросивши вибачення в матері.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що обвинувачений раніше перебував на стаціонарному лікування у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня міста Луцька», а також відсутність претензій у матері. В підсумку лучанин отримав покарання у виді місяця арешту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus