USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прикордонник Луцького загону брав хабарі за ввезення в Україну «євроблях»

11 Червня 2021 13:09
Слідчі Державного бюро розслідувань за сприяння внутрішньої безпеки Держприкордонслужби повідомили про підозру начальнику одного з підрозділів Луцького прикордонного загону, який брав хабарі з громадян України та іноземців за ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Встановлено, що прикордонник розробив схему отримання хабарів за допомогу з митним оформленням автомобілів у режимі тимчасового ввезення без відповідних підстав та документів. За кожне «оформлене» авто він брав 600 доларів США.

Слідчі ДБР задокументували численні факти отримання прикордонником неправомірної вигоди.

Начальнику підрозділу повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі (ч. 3 ст. 368 КК України).

У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Перевіряється інформація щодо причетності до схеми інших посадовців.

Процесуальне керівництво досудовим розслідування у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід – СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
76 Показати IP 12 Червня 2021 10:08
Хіба він один брав хабарі, таке поголовно процвітає в прикордонників та митників. Цікаво, який метод відбору кого ловити на хабарі з поміж інших таких же хабарників. Не ділився, чи місце комусь треба було, чи ще якийсь варіант..
Прикордонник Показати IP 22 Червня 2021 11:11
А чому стаття має заголовок "Прикордонник", а на фото на землі лежить чоловік в формі митника. Ви спочатку розберіться в ситуації, а потім пишіть.
Громадянин Показати IP 22 Червня 2021 11:21
Так а кому повідомили про підозру? Прикордоннику ? Чи митнику? На фото на землі лежить чоловік в формі митника, а не прикордонника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus