USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прилуцьке готове до об’єднання з Луцьком

20 Лютого 2017 11:40
Прилуцька сільська рада подала лист до обласного управління архітектури з проханням передбачити Прилуцьке в складі об’єднаної громади з Луцьком.

Про це стало відомо під час засідання міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, 20 лютого.

Депутати розглядали проект рішення про надання згоди на співпрацю з Підгайцівською сільрадою. Депутат міськради Ігор Поліщук запитав, які переваги отримає місто від співпраці, а не об’єднання.

У відповідь на це заступник міського голови Сергій Григоренко, що основні переваги співпраці - перспектива розвитку міста, яку не оцінити вже і в грошах.

Так, Підгайцівська сільрада - самодостатня. Йдеться про невеликі витрати: ЦНАП, ФАП, культура, можливо садочки. З його слів, це набагато менші витрати, аніж а співпрацю з Прилуцькою сільською радою, з якою уклали угоду про співпрацю ще торік.

З його слів, Прилуцька сільська рада до обласної архітектури лист, щоб в майбутньому перспективному плані Волині передбачити Прилуцьке в складі однієї громади з Луцьком. Тож, є надія, що вибори міського голови, які будуть призначені, можуть відбутися вже в новій громаді.

Подібні перспективи, переконує він, є й у співпраці з Підгайцями. Члени комісії підтримали проект рішення про надання згоди на співпрацю з Підгаційвською сільрадою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 20 Лютого 2017 13:41
Вони що гепнулись головою? Референдум спочатку в сільській раді, та дізнаються чи підтримують таке об'єднання громана. Це луцьких депутатів цікавлять не більше-не менше лише землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus