USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Приміщення та обладнання волинського лісгоспу продають за майже шість мільйонів

27 Травня 2024 07:45
У селі Дубечне Ковельського району продають комплекс будівель з обладнанням для обробки деревини. Майно перебуває на балансі філії «Ковельське лісове господарство» ДП «Ліси України».

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Аукціон оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Під малу приватизацію потрапили сушильна камера з піднавісом для зберігання продукції (148,7 кв. м, 1989 року побудови), лісопильний цех (611,4 кв. м, 1972 року), будівля пилорами (56,4 кв. м, 1980 року), гараж (84,3 кв. м, 1990 року) та окреме майно, як-от верстати, крани, станки, кантувач колод, вентилятори, навантажувач.

Нерухомість із обладнанням розташовані на вулиці Лісова, 101а в селі Дубечне Ковельського району.

Земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішуватиме самостійно у встановленому чинним законодавством порядку.

Стартова ціна продажу майна – 5 876 885 гривень.
Читати ще: Верстати і станки волинського лісгоспу продають з молотка за 61 тисячу. Фото

У селі Звірів Луцького району продавали нерухоме майно Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна було придбати комплект об’єктів: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інше.

У Любомлі за майже шість мільйонів гривень продавали з молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні Любомльського лісового господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus