USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Приміщення управління поліції на Волині відремонтують за 9,6 млн

4 Вересня 2019 13:29
За два роки заплановано здійснити капітальний ремонт першого поверху адміністративного будинку № 2 Головного управління Національної поліції у Волинській області. Мова йде про приміщення на вулиці Винниченка, 11 в Луцьку.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 вересня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 23 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 9 592 522 гривні.

Роботи включатимуть демонтаж, улаштування перегородок, перемичок, прорізів, внутрішнє опорядження, заміну підлоги, реконструкцію вентиляції, улаштування пандусу, сантехнічні роботи, прочистку внутрішньої каналізації, прокладання трубопроводів опалення, монтаж системи кондиціонування та автоматичного контролю загазованості, монтаж електрообладнання, встановлення пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та системи передавання тривожних сповіщень, встановлення охоронної сигналізації та системи контролю доступу, встановлення системи відеонагляду, облаштування системи автоматичного газового пожежогасіння, установлення системи зв’язку, придбання і монтаж устаткування, пусконалагоджувальні роботи, влаштування бетонного мощення майданчика, улаштування металевої огорожі тощо.

Капітальний ремонт першого поверху управління поліції в Луцьку планують завершити до 20 грудня 2021 року. Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій протягом трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 4 Вересня 2019 19:23
Паша Данильчук вам дуже швидко відремонтує.Досвід в нього вже є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus