USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під ГУНП Волині – мітинг через вбивство 5-річного хлопчика

4 Червня 2019 19:30
Небайдужі лучани зібралися, аби висловити солідарність батькам загиблого п’ятирічного Кирила Тляєва, якого випадково смертельно поранили працівники поліції Переяслава-Хмельницького. Окрім того, громадськість вимагає відповідної реакції як правоохоронців, так і центральної влади.

Мітинг розпочався увечері 4 червня біля приміщення Головного управління Національної поліції у Волинській області, що на вулиці Винниченка.

Містяни принесли з собою плакати, наклейки, м’які іграшки, лампадки, свічки та квіти. Як діляться, навіть не можуть уявити, що довелося пережити батькам загиблої дитини.

Учасники акції наголошують: чи не найбільше обурює відсутність належної реакції правоохоронців, а також поширення абсурдних версій.

Водночас мітингувальники вимагають кадрових рішень, зокрема звільнення керівництва місцевого управління поліції.
«Це про Кирила. Але не тільки. Це про Ігоря Індила, про Врадіївку і Катю Гандзюк. Це про те, що непокаране зло зростає. Це про те, що мусора можуть вбити дитину і їм нічого не буде. Це про відсутність жодної політичної відповідальності в керівництва відомства і країни. Це про наше з вами виживання», – акцентують учасники акції.

Вони висловлюють впевненість у тому, що, якби йшлося про вбивство не дитини, а дорослого, справа б навіть не набула розголосу.
«Безкарність вбиває», – скандували мітингарі. Та додали, що акція має загальноукраїнський характер і відбулася також учора, 3 червня.

Також мітингарі наголосили на необхідності відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Окрім того, присутні на асфальті перед входом до приміщення поліції написали «Вбивці тут».
Кульмінацією заходу стала демонстрація на сходах до приміщення управління.
За акцією спостерігали правоохоронці.
Нагадаємо, 1 червня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Державне бюро розслідувань (ДБР) затримало двох поліцейських. Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Увечері 3 червня стало відомо, що 5-річний Кирило Тлявов, якого поранили в голову, помер у лікарні.

Того ж дня керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

4 червня стало відомо, що Голосіївський районний суд міста Києва арештував на 60 діб двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика – Володимира Петровця та Івана Приходька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Одноралець Показати IP 4 Червня 2019 19:42
Гнати в шию шпигу і його компанію!
небайдужий до Одноралець Показати IP 4 Червня 2019 20:42
Шпига тут до чого, яким боком він до тої трагедії?
Николай до Одноралець Показати IP 4 Червня 2019 21:36
Макогончук,Підписуйся своїм прізвищем ,а то ти на стільки с*кло,що підписуєшся чужим!!!
Вже ж був мітинг Показати IP 4 Червня 2019 19:47
шо апять?
Свідомий громадянин Показати IP 4 Червня 2019 20:05
шпигу не просто гнати, а на площу "загнати", хай розкаже чим і як поміг людям за час посади? Які злочини припинив, які викрив? Які бандити в тюрьмі? Може злодії, що масово грабують квартири лучан? Може розбійники,які відкритовикрадають людей серед дня, бо маютьвпевненість, що "добрий керівник"? Може шахраї загратами? Чи вбивці,які вбивць на мойці розстріляли втюрьмі? Все це шпига і його банда оборотнів! Стид вам і ганьба. Ще в Луцьку іобласті такого безладу і комерційної поліції не було як за шпиги. Бізнес на крові продовжується
Свідома до Свідомий громадянин Показати IP 4 Червня 2019 21:40
Погвному танцору бубенчткт мішають... Це відносно вас
Хм Показати IP 4 Червня 2019 20:23
А що дадуть ці акції в місті яке взагалі немає ніякого відношення до київської області. Нащо на смерті дитини ви себе піарете активісти.... Це дитини не поверне. Ви б краще сходили в церкву і свічку за дитину поставили
Луцьк до Хм Показати IP 5 Червня 2019 10:33
Коли підвищують вартість проїзду, скасрвують та скорочують маршрути громадського транспорту - активісти мовчать, бо то ж уже традиція, а тут - СЕНСАЦІЯ!
Одноралому Показати IP 4 Червня 2019 20:30
При чому тут Шпига і "його компанія"? Якщо з вашого будинку хтось когось вбє, то вас теж в шию гнати?
небайдужий Показати IP 4 Червня 2019 20:41
Дивлючись на фейси то порохоботи і "свободівці" зібрались :) Якраз ті, кому треба розхитувати ситуацію в країні. Без вас розберуться і покарають винних!
Володимир Клименко Показати IP 4 Червня 2019 21:02
Яким бісом волинська поліція до подій в Переяслав-Хмедьницькому ?
777 Показати IP 4 Червня 2019 21:09
так аваков вроде как в киеве,при чем тут волынские менты? или так митинговать понравилось....
Свідомий до 777 Показати IP 5 Червня 2019 06:40
А не має чим зайнятися, якесь чмо Робить піар на смерті дитинп, а наше стадо тупе батька з матір'ю обізве якщо треба буде н. Позор Лучани!!!! Не там мітингуєте!!!!
123 Показати IP 4 Червня 2019 21:12
При чому тут поліцейські Волині... Вони когось вбили, покалічили... Причому такі надписи, давайте до кожного вбивці підемо і перед його будинком напишемо ВБИВЦЯ... Крадія, дівчата легкох поведінки і всіх прозвемо.... А наші дітки будуть йти і читати ці надписи.. До чого керівнтцтво ГУНП... Вам хто не прийде буде херовий... Бо нашому українцю ще ніхто не вгодив, наввть і жінка ваша чи чоловік не ідеальні... А якщо прийде інший думаєте буде краще, аби гірше не було... Авакову і всім на мою думку до одного иі Місця що ви поліцію Волині мітенгуєте!!!!!
122 Показати IP 4 Червня 2019 21:29
Давайте розпишемо вме місто словами ВБИВЦЯ, Шалава, КРАДійЙ, БОМЖ, КОХАНКА ВАСІ... А наші діти на все це дивляться, і це буде їхнє вихованєґ для них це буде нормально, самосуд це буде супер. Подивитися в першу чергу на себе потрібно! .. Що поганого зробила поліція Волині, вона когось вбила... Нашим україням ще нізто ніколи не вгодив, всі херові!!!! Люди включаємо мозги!!!!!!
Активіст Показати IP 4 Червня 2019 22:59
Трутні скучили за шоу. Ще й з фаєрами. А менти знов показали свою беззубість. На фото чистої води блокування державної установи та перешкоджання її діяльності.
путин Показати IP 5 Червня 2019 00:32
чего уж не Трампа в шею?
на список Показати IP 5 Червня 2019 09:09
кучка бездарних бовдурів знайшла повід повеселитись під УВД)))
Порада Показати IP 5 Червня 2019 11:49
Не можна всіх прирівнювати до злочинців та навязувати негативне ставлення до всієї поліції. Чому пікетують тих хто до цього відношення не має? Це неповага до поліції Волині !
Порада Показати IP 5 Червня 2019 11:59
В цей складний період коли в поліцію Волині масово надходили виклики про мінування і поліція посилено працювала, робити тут на Волині пікети??? Комусь подобається розхитувати ситуацію. А фаєри для чого????
neko Показати IP 5 Червня 2019 13:46
коменти поліцаї строчать?)
До neko Показати IP 5 Червня 2019 14:10
От і не вгадав не поліцаї , а прості люди.
Люди Показати IP 5 Червня 2019 14:29
Винних потрібно щоб покарали згідно Закону. А ці пікети на Волині ???? Не влаштовує робота поліції в нашій області то може нехай активісти спробують опанувати цю професію і попрацюють.
Та Показати IP 5 Червня 2019 14:32
підозрюваних вже взяли під варту і відкрили кримінальне провадження, оскільки справа публічно відома, то її не замнуть і не спустять на гальмах. То якого х...я ще всі ці акції і так звані протести, чого через двох придурків дестабілізувати роботу всіх поліцейських і змішувапти всіх з лайном?! Країна неляканих ідіотів.
Волинянка Показати IP 5 Червня 2019 16:21
А от видно цим активістам зайнятись більше нічим !!! Подивіться, як вони підготувалися до піарної ганебної акції!!! Піар на крові !!! Поліцію уже чотири дні ганяють на виклики по ложному мінуванню !!!! В жару хлопці виїзжають і витрачають час на дослідження місць на наявність вибухівки, про які повідомлення приходять !!! Де Луцьк, а де Переяслав-Хмельницький !!!! Краще свої час та сили застосуйте на дісно потрібні справи, а не збурюйте людей до таких піарних "мітингів" !!! Молодь не збивайте з нормального шляху, а то як зомбі їх на цю акцію приперли !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus