USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Пристрасть, грація, політ: лучанам презентували яскраве балетне видовище. Фото

21 Жовтня 2021 10:58
Політ у переносному та прямому сенсі – думки художнього керівника та артистів над сценою Волинського облмуздрамтеатру. Адже саме тут 20 жовтня відбулося танцювальне видовище – балетна вистава «Танго на пуантах».

Перед враженими глядачами розгорнулася справжня музично-танцювальна феєрія – інакше важко назвати цю виставу. У двох актах «Танго на пуантах» артисти Art Ballet Company, керівником якого є провідний соліст Київ Модерн балету Артем Шошин, до речі, сам родом із Луцька, демонстрували високу техніку та віртуозність.
Перший акт вистави склали мініатюри з класичних балетів і авторські обробки у стилі модерн. Кожен виступ розпочинався з темряви у залі. Після цього на сцені з’являлися артисти у костюмах і розпочиналося неперевершене дійство з музикою, грою світла та емоціями виконавців.
У другому акті глядачі побачили музичну історію про чотирьох людей, які шукають кохання. «Історії в стилі Танго»: саме таку назву має цей окремий твір – перший і єдиний в Україні сучасний одноактний балет. А ще це – своєрідна шаноблива присвята великому майстру танго Астору П’яццоллі, сторічний ювілей якого відзначали цьогоріч.
Саме музика Великого Астора і стала основою для «Історій у стилі Танго» – пристрасних, трагічних, романтичних…
Зрештою, ця вистава – найкращий доказ того, що сотні слів не можуть замінити побаченого. Особливо, якщо це стосується музики, танцю, пристрасті.
Пропонуємо помилуватися яскравими моментами «Танго на пуантах» через світлини, які для вас підготувало Інформаційне агентство Волинські Новини.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 21 Жовтня 2021 14:14
балет спасет мир

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus