USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Привітати ветеранів прийшла більшість начальників краю. Фото

7 Травня 2010 16:06
На урочистості, присвячені 65-й річниці Великої Перемоги, прибула еліта краю.

У залі були присутні ветерани, представники влади, силових структур, духовенства та лучани.

Урочистості розпочалися із внесення до зали Волинського обласного драмтеатру прапорів України, Волині та бойового знамена. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. Вихованці волинського обласного ліцею із посиленою фізичною підготовкою віднесли вінки до пам’ятників загиблим воїнам і меморіальних місць.

«65 років…Так багато значила ця перемога. Ми повинні віддати почесті живим та загиблим. Будьте із нами якомога довше», - привітав ветеранів від імені Волинської облдержадміністрації, обласної ради та Луцької міськради голова ОДА Борис Клімчук.

Про п’ять етапів війни, 60 держав-учасниць у цій війні, про 26,7 мільйона загиблих радянських людей, три мільйони убієнних українців розповів учасник бойових дій Петро Борковський.

«Потрібно розповідати правду. Прийдешнє покоління буде вічно пам’ятати війну. Мусимо пам’ятати тих, хто не прийшов із війни», - сказав ветеран.

Після перерви для ветеранів розпочався святковий концерт, участь в якому узяли хор ветеранів «Подвиг», митці обласної філармонії, ансамбль танцю «Волиняночка», Волинський народний хор, дует «Душа Волині», квартет «Акорд» та зведені духові оркестри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Депутат Показати IP 8 Травня 2010 00:38
Шиба - опричнік Юлькин, міг би стрічку почепити, ніякої поваги до ветеранів..
Депутат Показати IP 8 Травня 2010 00:40
Шиба - перебіжчик, ще 1-го травня стояв поряд з тими хто був не вдоволений владю, а сьогодні поряд свою дупу з губернатором садить, таких треба в шию гнати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus