USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Призначав собі премії: мер Луцька оголосив догану головному тролейбуснику

2 Листопада 2021 11:03
Луцький міський голова Ігор Поліщук оголосив догану генеральному директору Луцького підприємства електротранспорту Володимиру Пуцу.

Про це стало відомо під час розширеної наради у Луцькій міській раді 2 листопада.

«Я не буду тут розповідати про це, щоб не витрачати часу. Хочу вас застерегти: така філософія роботи, що, мовляв, «ми возимо повітря, а міська рада хай платить», нас не влаштовує. Ми практикуємо ефективне використання коштів. Наша робота – це економія бюджетних коштів, щоб вкласти їх в усі сфери, а не виїхав тролейбус на лінію, відпрацював кілометраж, а решта – до лампочки», – обурився міський голова.

Він оголосив Володимиру Пуцу догану за порушення фінансової дисципліни.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що керівник ЛПЕ призначав собі премію, спрямовував кошти, виділені на підприємство не за тим цільовим призначенням, за яке проголосували під час сесії.

«Йому виділили кошти на погашення одних фінансових зобов‘язань, а він їх сплатив на погашення інших. Є питання до ефективності його роботи в цілому», – резюмував міський очільник.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що 2 листопада 2021 року Луцький міський голова звільнив директора КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдана Феденчука.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучанка Показати IP 2 Листопада 2021 11:13
краще б його звільнити.
лучанка до лучанка Показати IP 2 Листопада 2021 12:11
Чому тролейбуси № 4 в будні ходять два,а у вихідні один. На Львівський університет,де діти вчаться і в суботу, для них є різниця 4 грн. і 8 грн.,а якщо з пересадками? На площі Злуки їдуть разом №4 та №12, а потім нічого немає, а скоро морози... Може треба адекватно складати графіки в ДЕПО?
К.лучанин до лучанка Показати IP 2 Листопада 2021 14:55
....і тебе на те місце для повного колапсу транспорту!
Клава Показати IP 2 Листопада 2021 12:06
а навіщо було призначати будівельника ?..
К.лучанин до Клава Показати IP 2 Листопада 2021 14:51
Навіщо пишите дурню всяку, якщо нічого не знаєте про нього? Він ніколи не був будівельником! Він по життю займався транспортом , технар з досвідом роботи і людяний керівник . Що, він тільки себе преміював, якщо наказом затверджується список працівників депо? А пан Поліщук хіба нікого не преміює? Хотілось би знати.
Бугель Показати IP 2 Листопада 2021 12:08
А тепер хай знає !
Анонім Показати IP 2 Листопада 2021 12:27
Аби не виявилось, що нас готують до усунення "неефективного" муніципального транспорту на користь "ефективного" приватного.
Так і є до Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 09:18
Так і є. Скоро лучани будуть в заручниках у "ефективного приватного перевізника".
Мешканка Показати IP 2 Листопада 2021 12:55
Самі ж водії його хотіли. Хай тішаться. І сидять без зарплат. А там ще потрусити то всі мають премії такі як зарплати. Тому депо і збиткове.
Всі Показати IP 2 Листопада 2021 14:55
Таки мер правий, тільки добрий - гнати його
Знаючий Показати IP 3 Листопада 2021 09:25
Всі звинувачення притягнуті за вуха, позаяк Пуцу доводиться віддуватися за невиплачену тролейбусникам зарплату, за скорочення кількості тролейбусів на маршрутах і т.д. Натомість ці речі залежать не від нього, а від рішень міської ради. А весь конфлікт полягає у тому, що Пуц не виконує забаганок очільника департаменту фінансів, котрий спить і бачить на цій посаді слухняного екс-очільника управління міськогго транспорту. У такий спосіб він і зможе керувати його діями, але те, що щодо пасажирів чи тролейбусників все зміниться в банально гіршу сторону., його навіть і не обходить
пуця до Знаючий Показати IP 3 Листопада 2021 10:29
Вова не пались
Знаючий Показати IP 3 Листопада 2021 17:22
До речі, очільник фвнансів вже одного свого поотягував у заступники....агронома.. Той поїхав назад ÷ на свою Горохівщину.
Хх Показати IP 4 Листопада 2021 09:42
зате забаганки дружини виконує службове авто і на роботу і з роботи) а економія яка!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus