USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призначили керівника теруправління Бюро економічної безпеки на Волині, яке шукатиме російські та білоруські активи

13 Липня 2022 17:27
На Волині утворили територіальне управління Бюро економічної безпеки. Його керівником став колишній заступник міністра молоді і спорту України.

Як інформує Бюро економічної безпеки України, наразі триває процес формування територіальних управлінь. Ключовими напрямами їх діяльності має стати розшук та арешт активів російської федерації та республіки білорусь, їхнє подальше передання до Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА), запобігання розкраданню бюджетних коштів усіх рівнів, протидія порушенням у сфері підакцизних товарів та ігровому бізнесі тощо.

Повідомляють, що переважну кількість співробітників територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України (ТУ БЕБ) становитимуть детективи. Формування штату Територіальних управлінь БЕБ відбуватиметься в межах чинного кошторису. Орієнтовна загальна кількість персоналу ТУ БЕБ в малих (за чисельністю та територією) областях становитиме 20-30 осіб на область, у великих – 40-50 співробітників на область. Уже призначено керівників у Львівській, Київській, Одеській та Волинській областях.

Відомо, що начальником Волинського ТУ БЕБ став Войтович Ярослав В’ячеславович. Він народився 2 грудня 1973 року в селі Брусилів на Житомирщині. З 1992 до 2011 року працював на різних посадах, у тому числі й керівних, в приватних компаніях.

У 2006 році був обраний депутатом Подільського району Києва, у 2007-2012 роках був помічником народного депутата Анатолія Семиноги.

У квітні-вересні 2014 року був головою Подільської районної державної адміністрації в Києві.

З лютого 2015 року почав працювати в Міністерстві молоді і спорту. Спершу очолив держустанову «Укрспортзабезпечення», а через три місяці став заступником міністра. В лютому 2019 року був звільнений з цієї посади.

Нагадаємо, з листопада 2021 року Кабінет Міністрів України затвердив постанову №1135 про утворення територіальних органів Бюро економічної безпеки. Відповідно до неї, створено 23 територіальні управління у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській області, Чернівецькій, Чернігівській областях, а також об’єднані управління у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі; у місті Києві та в Київській області; у Донецькій та Луганській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 13 Липня 2022 18:45
А хто пояснить, чому токаря не можна брати на роботу стоматологом, а педагогачи політика на роботу правоохоронцем можна?
Валера Показати IP 13 Липня 2022 18:53
О це я розумію «спеціаліст» у сфері економіки та правоохоронної діяльності. Професія «чіткий парень» або «касир».
Народна прокуратура Показати IP 13 Липня 2022 18:56
Чергове непотрібство на кшталт ДБР, НАБУ, САП, НАЗК, вигадане "реформаторами-грантоїдами". Не знають до чого себе прикласти, особливо під час війни. Ефект лиш один - бюджетні витрати
лучанин до Народна прокуратура Показати IP 21 Жовтня 2022 11:42
ще добавити сюди сбу прокуратури і мусорів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus