USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Призначили нового директора «Луцькспецкомунтрансу»

6 Квітня 2021 09:41
У Луцьку відбулася низка конкурсів із кадрових питань. За результатами одного з конкурсів призначили очільника ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Про це стало відомо під час розширеної наради у міського голови 6 квітня.

Як повідомив міський очільник Ігор Поліщук, відтепер очолюватиме підприємство «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк, оскільки на посаді виконувача обов’язків він проявив себе з позитивної сторони.

Окрім цього, міський голова оприлюднив завдання, на які першочергово повинен звернути увагу новообраний директор КП.

«Ваші найперші завдання на новій посаді – це наведення порядку на підприємстві щодо питань використання пального, його незаконного списання тощо. Ви повинні отримати ресурс для покращення матеріально-технічної бази, аби забезпечити фінансову мотивацію для тих працівників, які будуть чесно виконувати свої обов’язки», – звернувся мер до Володимира Марценюка.

Також, зі слів міського очільника, новий керівник повинен навести порядок із фінансово-господарською діяльністю підприємства. Зокрема, визначити, чи потрібна місту ремзона, що обходиться бюджету в понад 3 мільйони гривень на рік.

Водночас Ігор Поліщук доручив Марценюку вивчити питання претензійно-позивної діяльності, адже станом на сьогодні фізичні та юридичні особи боргують підприємству 10 мільйонів гривень.

«З усіма, хто сьогодні чинить опір тим реформам, які починаються на підприємстві, хто не хоче працювати чесно і порядно, треба прощатися. Не бійтеся звільняти цих людей. Сьогодні на підприємстві такі зарплати, що дозволять набрати людей, які будуть чесно працювати», – наголосив міський голова.

Також він наголосив на необхідності якісного та вчасного вивезення сміття на території міста.

«Для того, щоб виконати це завдання, нам не вистачає декілька сміттєвозів. У бюджеті міста передбачені кошти на це, і ми їх купимо. Складування сміття біля контейнерних майданчиків не повинно бути. Особливу увагу варто звернути на приватні громади. Оновлювати базу сміттєвозів, щоб коли забирають сміття, поруч не витікав фільтрат. Прибирати на контейнерних майданчиках. Не забувайте мити контейнери – для цього у нас є спеціальний автомобіль», – звернувся Поліщук до директора «Луцькспецкомунтрансу».

Серед решти першочергових завдань він виокремив проведення ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» спільно з департаментом ЖКГ успішної рекультивації старої черги полігону, будівництво нового полігону та роботу над будівництвом сміттєпереробного заводу.

Під час наради також стало відомо, що ЖКП № 2 очолив Микола Романюк. Ігор Поліщук звернувся до нового керівника із проханням працювати на совість та відновити хорошу репутацію ЖКП.

«Сьогодні, на превеликий жаль, у силу ставлення до людей, якості роботи, довіра лучан до жеків украй низька», – зазначив міський очільник.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хм Показати IP 6 Квітня 2021 10:10
Позитивно не чистив вулиці, от що треба щоб тебе вибрали на посаду, позитивно нічого не робить...
OREK Показати IP 6 Квітня 2021 10:37
Поліщук думає що при таких жорстких умовах експлуатації новіша техніка не буде виходити з ладу і треба ліквідувати ремзону? А ремонт в приватних сервісах обійдеться дешевше ніж 3 млн в рік?
вася Показати IP 6 Квітня 2021 10:56
ну-ну
ппп Показати IP 6 Квітня 2021 11:38
На посаді виконувача обовязків новоспечений директор ДУЖЕ проявив себе з ПОЗИТИВНОЇ СТОРОНИ, з неполвагою та по хамськи відносячись до підлеглих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus