USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Призначили тимчасового керівника «Укрзалізниці»

9 Серпня 2017 15:21
Кабінет міністрів України звільнив поляка Войцеха Балчуна з посади голови правління "Укрзалізниці". Відповідне рішення члени уряду прийняли на сьогоднішньому засіданні, про що на наступному брифінгу повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, інформує "112 Україна".

Як повідомив на початку засідання прем'єр Володимир Гройсман, відповідну заяву про відставку раніше подав сам Балчун. Причина - його особисті обставини.

Замість звільненого поляка уряд призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови правління УЗ першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова (на фото). У зв'язку з цим Кравцов був звільнений з посади в Міністерстві інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
124 Показати IP 9 Серпня 2017 16:09
ще з МОЗ поперти ту спецыалыстку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus