USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Призначили заступників міського голови Луцька

6 Квітня 2017 12:27
Заступниками міського голови стали начальник юридичного управління Луцької міськради Олександр Рачков, депутат міськради РПЛ Констянтина Петрочук та член фракції партії ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

Про це стало відомо під час 22-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Кандидатуру кожного з претендентів розглядали окремо. Щодо кандидатури Григорія Пустовіта на заступника міського голови питань також у депутатів не виникало.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук привітав його з посадою, а Григорій Олександрович подякував депутатам за висловлену довіру та висловив сподівання що співпраця буде плідною.
Що стосується кандидатури начальника юридичного управління Луцької міськради Олександра Рачкова, то до нього питань було чимало.

Зокрема, депутат Алла Надточій поцікавилась позицією Олександра Рачкова щодо незаконних та скандальних забудов у місті та чи буде він їх підтримувати.
У відповідь Рачков зазначив, що керуватись буде лише законодавством:

«Я не знаю, що таке скандальна забудова, а яка – ні. Забудова може бути або законна і дозволена, або ні».
Депутат Микола Федік поцікавився, чи планує майбутній заступник розвивати сферу туризму в місті. На що Олександр Рачков зауважив, що ця сфера є однією з ключових в Луцьку, тому, безумовно, потребує розвитку.
В кандидата на посаду Констянтина Петрочука Алла Надточій поцікавилась станом справ в парковій сфері.

Депутат Юлія Вусенко запитала, яким чином майбутній заступник планує збільшити надходження до КП «Спорт для всіх».
У відповідь Петрочук зазначив, що секції потрібно зробити максимально доступні для дітей, відтак, намагатимуться більшість з них зробити безкоштовними.
Зрештою, депутати підтримали вищезгадані кандидатури.

Зазначимо, що члени фракції БПП «Солідарність» повністю проігнорували сесію, на якій приймали важливі рішення щодо прийняття заступників. А представники фракції «Самопоміч», які задавали найбільше питань до кандидатур, від голосування утримались.
Нагадаємо, на посаду першого заступника міського голови депутати 32 голосами «за» підтримали кандидатуру Григорія Недопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сергій Показати IP 6 Квітня 2017 12:41
Нормальні, адекватні, грамотні заступники. Хай працюють. А купка так званих активістів, шо кіпіш роблять біля приміщення, хай би йшли дерева садити.
... до Сергій Показати IP 7 Квітня 2017 20:14
Такі професійні і адекватні жесть
123 Показати IP 6 Квітня 2017 14:04
якась дивна система українська: голови нема,а заступники вже затверджені. А попередні чим були погані? Якби вони проштрафились чимось - тоді зрозуміло. А то були вже з досвідом, знаючі -хай би працювали... За що хвалю попередніх - що позносили ті гаражі попід під'їздами, хоч двір на двір став схожий,а не на гаражний кооператив чи стоянку...
пішохід до 123 Показати IP 6 Квітня 2017 14:16
Папєрєднікі -заступки були звичайними андонами, які під кінець своєї "діяльності" зробили лучанам "сюрприз" - підняли вартість проїду в маршрутках (думаю, що не "бєзвозмєздно"). Цими андонами-папєрєдніками повинна займатись прокуратура, якщо вона є в місті...
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 14:18
Хай працюють на благо громаді!
дід Панас до 123 Показати IP 6 Квітня 2017 14:21
людина-цифра, доводжу до вашого відома наступне: попередні були погані тим, що, наприклад, проголосували за підвищення тарифів на проїзд! Це один з випадків. Рівень спілкування з простими людьми просто незадовільний, отой яковлев би краще з своєю мамою так спілкувався як з народом! Ну як так можна? Він же представник влади. Фу...какая гадость єта ваша залівная риба (с)
Хм Показати IP 6 Квітня 2017 14:25
Немає їм подяки,хай ідуть з богом. Немає гаражів, то поміж машинами не можливо пройти біля будинків, машини мало в підїзд не заїжджають. Сиротинську вигнали вже чи ще плентається?
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 14:26
Стара команда звільнилась, щоб не відповідати за все що натворили. А новим заступникам бажаю, щоб швидше влились в роботу і навели лад. Ми віримо Вам Ігоре і Вашій команді.
нострадамус Показати IP 6 Квітня 2017 14:34
Про попередніх заступників: стосовно їхньої діяльності мусить бути проведена службова перевірка, бюджет міста дерибанився, тендери ділилися на частини, кошти виділялись "своїм" підрядникам, які потім з ними ділились, це все вкрадене з наших з вами карманів, фактів є багато, тепер треба це все довести до судів і вироків, оце робота попередніх заступників, які щось і зробили звичайно для міста, але для своїх кишень вони старались не меньше!!!
123 до нострадамус Показати IP 7 Квітня 2017 14:54
А ці інші ха ха
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 19:41
В мене питання-то чим закінчилась епопея з Сиротинською, чому зам'яли справу по ній, вона ж скористалась незаконно держкоштами, де правда, і чи довго ті дівулі будуть по закордонах роз'їзжати за кошти платників податків?
я до Лучанка Показати IP 6 Квітня 2017 22:06
Доводжу до Вашого відома, що ніде Сиротинська не поділась, живе і здравствує, керує як має бути.
Кірик Показати IP 6 Квітня 2017 20:22
А чого це того маріонетку Вербича не витурили? Совість би мав і сам пішов, але не дано людині нічого порядного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus