USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Публікація ІА «Волинські Новини» – серед переможців міжнародного конкурсу

3 Грудня 2020 17:49
Програма Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 оголосила результати конкурсу кращих публікацій «Давайте разом просувати наші проєкти!», до участі в якому було запрошено журналістів усіх типів ЗМІ України, Польщі та Білорусі.

Як зазначають організатори, конкурс було проведено з нагоди 30-річчя Interreg, яке святкують цього року і частиною якого стала Програма.

«Завдяки конкурсу ми хочемо підтримати учасників проєктів у реалізації їхньої інформаційно-промоційної діяльності. Крім цього, він має також на меті інтеграцію журналістського середовища з Польщі, Білорусі та України», – додають вони.

Приємно, що один з матеріалів Інформаційного агентства Волинські Новини увійшов до трійки переможців у категорії «Інтернет-публікація». Поважне журі високо оцінило роботу журналістки Оксани Головій Там, де живе історія: волиняни мандрували шляхами князів Сангушків та присудило друге місце.

Статтю було опубліковано за результатами туру в рамках проєкту «Віртуальна подорож шляхами князівського роду Сангушків – відкриваємо нові сторінки спільної української та польської історії», який впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства місцями, включеними до транскордонного туристичного маршруту «Шляхами князівського роду Сангушків». Партнерами проєкту виступили ГО «Центр регіональних ініціатив Волині» з боку України та Асоціація органів самоврядування Єврорегіону «Буг» з боку Республіки Польщі.

Читайте ще: У Луцьку презентували українсько-польський проєкт «Шляхами князівського роду Сангушків»

«Брати участь у таких проєктах не лише цікаво, а й пізнавально. І, зізнаюся, це неабияк надихає. Адже новий досвід, нові знання і знайомства – завжди круто, – вважає Оксана. – Як казав Максим Рильський, хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього. Хочеться, щоб сторінки історії рідного краю – і гіркі, і звитяжні, й навіть романтичні чи кумедні – було збережено для прийдешніх поколінь. І саме завдяки таким проєктам, як «Віртуальна подорож шляхами князівського роду Сангушків – відкриваємо нові сторінки спільної української та польської історії», це реально робити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus