USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк отримає 695 тисяч євро грантових коштів на ремонт і освітлення вулиць

5 Січня 2019 07:00
Луцьк отримає 695 тис. євро грантових коштів у рамках проекту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька» та дофінансовуатиме роботи з коштів місцевого бюджету. Очікується, що роботи в рамках проекту в Луцьку розпочнуться навесні цього року.

Відповідну угоду 3 січня в місті Хелм Республіки Польща підписав секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, повідомив перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Проект буде реалізовуватися відповідно до програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014–2020 та отримає фінансування з коштів ЄС на заходи в Луцьку та Хелмі.

Зокрема у Луцьку здійснять капітальний ремонт ділянки дороги на вул. Рівненській протяжністю 0,5 км, а також модернізують систему світлофорного регулювання дорожнім рухом та оновлять вуличне освітлення на вул. Конякіна та Рівненській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 5 Січня 2019 07:30
Діюча міська влада дійсно працюе . Молодці .
Anonymous Показати IP 5 Січня 2019 07:42
Тільки не треба з пр. Перемоги приклад брати - ілюмінація новенька, а освітлення - як вовк за горою часів совка, краще без тих фітюльок, але з новенькими світлодіодами зверху і нормальним освітленням - так, як є, тупо небезпечно для водіїв вночі.
Лучанан Показати IP 5 Січня 2019 18:00
В Луцьку саме найкраще освітлення - пр. Молоді та пр. Дружби Народів... До такого рівня освітлення потрібно здійснити на решті проспектів, а потім і прилеглих вулицях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus