USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пушкіна, Грибоєдова, Станіславського: у Луцьку перейменували низку вулиць

28 Червня 2023 11:35
В обласному центрі Волині вчергове перейменували низку вулиць, зокрема нові назви отримали вулиці Пушкіна, Грибоєдова та Станіславського.

Рішення ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли блок проєктів рішень про перейменування вулиць у Луцьку.

Зокрема вулицю Грибоєдова перейменували на вулицю Звитяжна, вулицю Ізмайлова – на вулицю Василя Барвінського, вулицю Лєскова – на Садибну, вулиця Пушкіна тепер носитиме назву Святовасилівська, вулицю Рилєєва перейменували на вулицю Олександра Байдукова, вулицю Струтинської дали нову назву Волошкову.

Читати ще: У Луцьку перейменували та дали назви новим вулицям

Також обранці громади перейменували частину вулиці Станіславського на вулицю Ярослава Мудрого. Ще одну частину вулиці Станіславського об’єднали з вулицею Гостинна, уся вулиця так і матиме назву Гостинна. Це рішення діятиме з 1 жовтня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 28 Червня 2023 16:39
А можна на період военого часу припинити роботу цих дебільних комісій, вони окрім подальшого розбрату нічого не несуть ..
Клаві Показати IP 28 Червня 2023 17:28
Клава! Годі сваритись самій з собою
До Клава Показати IP 28 Червня 2023 22:22
Треба читати закони, або принаймні знати про їхнє існування. То. В Україні цього року прийняли закон, Верховна рада прийняла, яким з мапи нашої держави мають зникнути усі назви, які мають відношення до імперії росія. Шкода, що немає закону про заборону уПЦ-мп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus