USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Путін готує російське суспільство до вічної війни проти України, – ЗМІ

29 Березня 2023 13:02
Обвинувачений у воєнних злочинах російський диктатор Володимир Путін готує населення Росії до «вічної війни» проти країн України. При цьому Путін абсолютно не розуміє, як програти в цьому протистоянні.

Про це пише британське видання The Guardian з посиланням на заяви диктатора і низки експертів, передають Українські новини.

Видання нагадує, що в лютому цього року Путін під час свого виступу повторив деякі зі своїх численних претензій до країн Заходу. При цьому диктатор заявив, що Росія нібито бореться за національне виживання і в кінцевому підсумку переможе.

Читати ще: Путін планує ядерний удар по Литві та Польщі з Білорусі: історик вказав терміни

Політолог Максим Трудолюбов зауважив, що Путін перестав говорити про будь-які конкретні цілі війни. Диктатор також не пропонує жодного бачення того, як протистояння має закінчитися.

«У війни немає ні чіткого початку, ні відчутного кінця... Це слабо завуальоване послання людям, що війна в Україні не закінчиться найближчим часом і що росіяни повинні вчитися з цим жити», – сказав Трудолюбов.

Видання зазначає, що деякі західні дипломати з тривогою сприйняли войовниче послання Путіна, зроблене ним у лютому.

Один із дипломатів розповів, що послання Путіна виглядало немов підготовка російського суспільства до «вічної війни».

«Незрозуміло, чи зможе Путін змиритися з поразкою в конфлікті, тому що не схоже, що він розуміє, як програвати», – сказав один із дипломатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 29 Березня 2023 15:18
Ну де ви таких високоiнтелектуальних експердiв берете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus