USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін хоче перекинути війська до Білорусі, аби вдарити по Волині та Києву: експерт повідомив, коли чекати «гостей»

28 Вересня 2022 18:39
Білорусь готується прийняти велику кількість російського особового складу і техніки. Усе тому, що президент РФ Володимир Путін планує вдарити по двох напрямках логістики в Україні. Йдеться про Волинь та Київ.

Про це журналіст, політичний експерт, доброволець ЗСУ Кирило Сазонов повідомив у відеозверненні в мережі, передає ТСН.

«Хорошого мало. У Білорусі почалася після зустрічі Лукашенка з Путіним, де вони не озвучили нічого серйозного, дуже серйозна модернізація залізниці, усієї інфраструктури. Це підйомні розвантажувальні платформи, це маневрові локомотиви, це під’їзні шляхи – логістика до залізничних вузлів і реконструкція «Зябровки» – ще одного аеропорту», – поінформував журналіст.

Він пояснив, що в Білорусі явно збираються приймати велику кількість особового складу і техніки.

«Всі підряди ведуть російські компанії – не білоруси. Всі підряди розраховані на два місяці – жовтень, листопад. Через два місяці вся реконструкція повинна бути завершена», – додав Сазонов.

Читати ще: У Білорусі раптово розпочалися військові навчання на аеродромі, куди раніше прибули літаки РФ

«Це говорить про те, що «Пітун» збирається перекинути до Білорусі велику кількість живої сили і вдарити по двох напрямках логістики. Це Волинь – щоб обрізати постачання західного озброєння, і Київ – це його ідеа-фікс, тому що тільки так можна змусити Україну вступати у перемовини», – зазначив військовий.

Він також повідомив, що українська розвідка отримали відомості на харчування прикомандированого так званого складу. Йдеться про російський контингент на території Білорусі.

«Так от, була розрахована годівля прикомандированого складу на 36 тисяч людей, потім – на 38, а згодом – на 41 тисячу. Зараз, згідно з інформацією, в Білорусі готові годувати прикомандирований особовий склад у кількості 170 тисяч людей», – поінформував Сазонов.

Очевидно, що вони до зими в Білорусі завершать реконструкцію залізничної інфраструктури та аеропортів, вважає експерт.

«І взимку, коли замерзуть болота і стануть прохідні для техніки, слід чекати «гостей». Генеральний штаб України прекрасно це розуміє і на «гостей» чекають», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Андрій Показати IP 28 Вересня 2022 19:01
Вибачте де ви берете цих клоунів/експертів таке враження, що на ефір запрошують всіх хто скаже більше "ексклюзивних" новин для хайпу... він навіть не розуміє , що нападати на підготовлену територію і нести шаленні втрати марна праця тимпаче якщо для постачання достатньо перекрити шляхопроводи
45 до Андрій Показати IP 28 Вересня 2022 19:29
А про важку артилерію забули? Підготовлені для піхоти, а як бути з ракетними ударами?! Тому, оцінювати думки когось, не розуміючи нічого самому, то як мінімум дивно. Дай Бог щоб ніякого нападу з Білорусії не було
Андрій до 45 Показати IP 28 Вересня 2022 20:58
навіщо?
Андрій до 45 Показати IP 30 Вересня 2022 08:36
Ви певно як і той експерт не бачили карти україни не бачили протяжності західного кордону... тільки слабоумний буде нападати на Волинь з цілю перекрити якісь міфічні поставки які "дурні" українці здійснюють через область наближену до білорусі і віддалену від фронту.... подивіться на карту і не водьте додаткову тривожність...
Ігор Показати IP 28 Вересня 2022 19:06
Є такі "експерДи", про яких мало хто знає і їх абсолютно не сприймає. То вони, щоб привернути увагу, люблять вигадувати свого роду "сенсації".
Хммм Показати IP 28 Вересня 2022 19:51
Облрада має негайно виділити кошти на розробку і будівництво системи підігріву боліт щоб вони не замерзали зимою!
Анонім до Хммм Показати IP 28 Вересня 2022 21:33
Солі насипати,але болота не замерзають і без додаткових розробок і коштів,які "негайно виділять і спишуть"
Анонім Показати IP 28 Вересня 2022 21:28
Просимо облраду та військову адміністрацію прийняти рішення і повідомити болота про не замерзання...)
Анонім Показати IP 28 Вересня 2022 22:56
хай повертають волинських мобілізованих сюди -нам треба захистити свої домівки. Кожен день одні жахлива втрати.Хай мобілізовують переселенців для звільнення їх територій - тут толку від них буде мало, а деякі, можливо, ще й у спину будуть стріляти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus