USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Путін вирішив утилізувати наших дітей»: у Дагестані антимобілізаційний мітинг розганяли пострілами

25 Вересня 2022 14:21
Протести в Дагестані проти мобілізації набрали загострення. Натовп протестувальників намагалися розігнати пострілами з автоматів.

Про це повідомляють у мережі, передає ТСН.

У селі Ендірей поліція відкрила стрілянину в повітря, щоб заспокоїти мітингувальників.

На кадрах видно, як приблизно дві сотні людей зібралися і перекрили трасу. Люди у формі відкрили стрілянину у повітря, намагаючись розігнати протестувальників.

Стрілянина не лише не злякала учасників протесту, а й більше їх розізлила. Люди почали кричати та намагалися забрати зброю і тих, хто стріляв.

Читати ще: У Росії масово палять військкомати та місцеві адміністрації після оголошення мобілізації

Почалася штовханина з поліцією.

«Ми збираємося не для того, щоб через кілька годин розійтися – ми збираємося, щоб зробити майдан – розбити намети і зібрати на цей майдан весь Дагестан – до тих пір поки повністю не відмінять мобілізацію для Кавказа. Поки цей собачий хвіст Путін особисто не оголосить по телевізору! Особисто! Ні кроку назад! Виходимо всім містом! Ми надто довго мовчали, і саме тому самі довели справу до утилізації владою наших дітей. Настав час все поставити на свої місця за допомогою Аллаха», – закликають дагестанці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Вересня 2022 17:17
не треба сподіватися на якусь там свідомість росіян.пуйло знайде ще достатньо бидла, яке полізе сюди чи за грошима чи за 'славою'. Я сподіваюсь,що наше керівництво це знає і щось робить. Бо це стадо кацапських ' бабуїнів ' може наробити багато шкоди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus