USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Путін визнав «ЛНР» та «ДНР» в межах Донецької та Луганської областей

22 Лютого 2022 18:57
Президент Росії Володимир Путін заявив, що визнав «Л/ДНР» у тих межах, які записані в їхніх «конституціях».

Про це він повідомив під час виступу у Раді Федерації Росії, пише Бабель.

«Ми ж їх визнали, а це означає, що ми визнали всі фундаментальні документи, зокрема «конституцію», а в документах прописані кордони в рамках Донецької та Луганської областей...» – заявив Путін.

Він також висловив сподівання, що всі спірні питання будуть вирішені шляхом перемовин між «владою в Києві» та «Л/ДНР». Але наразі це неможливо через бойові дії.

Як ми писали, спікер Кремля Дмитро Пєсков не зміг пояснити, у яких межах Росія визнала «незалежність» псевдореспублік «ЛНР» та «ДНР».

Перед цим заступник глави Міністерства закордонних справ Росії Андрій Руденко заявив, що Москва визнала «ЛНР» та «ДНР» у межах, які зараз фактично встановлені.

Нагадаємо, увечері 21 лютого Володимир Путін заявив про визнання Росією маріонеток Кремля – терористичних організацій «ЛДНР».

Читати ще: СБУ оприлюднила розмови окупантів у ОРДЛО: «Яка Батьківщина? Зроблять з нас м’ясо і все»

Відразу після заяви Путіна слідувала хвиля обурень з боку західних країн. США і Британія пообіцяли жорсткі санкції проти причетних до визнання бойовиків осіб.

Того ж дня Путін наказав ввести частину регулярних військ на територію окупованих Донецької та Луганської областей. Російських військових з технікою бачили очевидці і журналісти.

Президент України Володимир Зеленський, реагуючи на рішення Путіна, підкреслив, що мова йде про порушення цілісності України і фактичним виходом з Мінських угод.

Міжнародне співтовариство не визнає легітимність режимів «ЛДНР» і засуджує дії Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 22 Лютого 2022 19:20
Треба було Заходу виловити і придушити цих кгб-інших виродків після розпаду совка, а тільки потім давати кацапам гроші на реформи,а тепер це дорого обійдеться для всіх, а українці за це платять і будуть ще платити кров'ю
мама до Анонім Показати IP 22 Лютого 2022 20:00
Вы перепутали, что деньги на реформы получает Украина, и все они багополучно оседают в карманах власть имущих. А платить, действительно, приходиться украинцам.......и их детям, и внукам, и правнукам.....уже продали всю Украину....а реформ для блага народа нет.....
Анонім до мама Показати IP 22 Лютого 2022 21:14
"россия просит в США еще немного еды " лента.ру 1999год
Анонім до мама Показати IP 22 Лютого 2022 21:24
Операція "provide hope"1992р
Андрій Показати IP 22 Лютого 2022 19:24
нічого наші і це ковтнуть головне за владу втриматись а там яка та Україна її розміри владу бачу мало цікавить... буде меньше території піднімуть податки як це вже роблять з ФОПАми ...
вася Показати IP 22 Лютого 2022 19:46
нарешті буде війна і ми відіграємось на всіх орках
Вікторяни Показати IP 22 Лютого 2022 22:29
Путін - Х@ЙЛО, о- о - о... ТАКИ Х@УЙЛО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus