USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Путін заявив, що Росія розмістить ядерну зброю в Білорусі

25 Березня 2023 22:03
Москва і Мінськ домовилися розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін в інтерв’ю журналісту Павлу Зарубіну на телеканалі «Россия 24», передають пропагандистські агенції РИА Новости і ТАСС.

Путін уточнив, що 1 липня закінчиться будівництво сховища. Він запевняє, що розміщувати зброю будуть без порушення зобов’язань за ДСНО.

За словами Путіна, приводом для такого кроку стала заява Великої Британії про постачання Україні боєприпасів зі збідненим ураном.

«Що стосується наших переговорів з Олександром Лукашенком, приводом послужила заява заступника міністра оборони Великої Британії [[b]Аннабель Голді], що вони збираються постачати в Україну заряди зі збідненим ураном, це так чи інакше пов’язано з ядерними технологіями.

Навіть поза контекстом цих подій, цієї заяви Олександр Григорович Лукашенко давно ставить питання про те, щоб розмістити на території Білорусі російську тактичну ядерну зброю», – заявив Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus