USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Путін заявив, що тактичну ядерну зброю привезуть у Білорусь після 7-8 липня

9 Червня 2023 17:52
Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у Сочі заявив, що тактичну ядерну зброю до Білорусі доставлять після 7-8 липня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал російського держінформагентства, в якому розміщено відео зустрічі.

«Щодо найчутливіших питань, про які ми з вами домовлялися, все йде за планом… Як ви знаєте, 7-8 липня закінчується підготовка відповідних споруд, і відразу ж почнемо заходи, пов'язані з розміщенням на вашій території відповідних видів озброєнь», – сказав Путін.

Наприкінці березня Путін повідомив про домовленість із Лукашенком про розміщення тактичної ядерної зброї в республіці. Тоді Путін заявив, що Білорусі передано ракетний комплекс «Іскандер», який може бути носієм тактичної ядерної зброї.

25 травня міністри оборони Росії та Білорусі Сергій Шойгу та Віктор Хренін підписали документи про розміщення на території республіки російської нестратегічної ядерної зброї. Зі слів президента Казахстану, те, що Росія і Білорусь створюють так звану Союзну державу з єдиним політичним, військовим, економічним простором і однією ядерною зброєю на двох, становить певну проблему для інших держав Євразійського економічного союзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТН ХЛО Показати IP 10 Червня 2023 01:03
кацапи не довезуть - по дорозі розкрадуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus