USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Це останній козир Росії»: Денисенко про можливе застосування ядерної зброї

22 Квітня 2022 06:12
Наявність в Росії ядерної зброї багато країн сприймають як стримувальний фактор, щоб активніше допомагати Україні. Адже ніхто не хоче ескалації конфлікту, що і призведе до її застосування.

Однак за теперішніх умов Росія навряд чи використає ядерну зброю. Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, повідомляє 24 канал.

Хоча він не відкидає того факту, що російський диктатор Володимир Путін таки наважиться на це. Для того він матиме лише одну причину.

«Росіяни, напевно, не готові до завдання ядерних ударів. Тому що ядерна зброя – це останній козир, який є в російської федерації. Вони можуть нагнітати історію, показувати картинки, як їхня ракета розбиває всі ППО світу. Але це останній аргумент, коли розумітимуть, що вони загнані в кут. Тільки тоді він піде на застосування ядерної зброї», – переконаний Вадим Денисенко.

Радник очільника МВС також зазначив, що росіяни мають розуміти і те, що на них очікує після такого кроку – це повна ізоляція країни.

«Він втратить в союзниках навіть Китай та Індію. Тому для нього це буде останній аргумент. Буде повна ізоляція російської федерації», – відзначив Вадим Денисенко.

Саме це і може стримати росіян від використання ядерної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 22 Квітня 2022 08:07
На шуй це ляпати. До чого вони не готові??? Для них Україна, для кожного росіянина, це бандерщина, фашисти і т.д. Їм пох ті санкції, а весь світ ссить кіпятком. НІХТО, НЕ ЗРОБИТЬ НІЧОГО, якщо ті дибіли стрельнуть. Тау що не ляпайте х&€йні знатокі. Карлик хворий на голову, в нього все...викревленне уявлення реальності. А мільйони смертей українців - це може бути біда лише самих українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus