USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Путіну офіційно «обнулили» президентські терміни

3 Липня 2020 22:26
Президент Росії Володимир Путін підписав указ «Про офіційне опублікування Конституції Російської Федерації з внесеними до неї поправками», поправки наберуть чинності вже 4 липня.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Поправки до Конституції РФ, передбачені статтею 1 Закону РФ про поправку до Конституції РФ від 14 березня 2020 р № 1-ФКЗ «Про вдосконалення регулювання окремих питань організації та функціонування публічної влади», набувають чинності 4 липня 2020 р.», - йдеться в тексті указу.

Указ набирає чинності з дня його підписання.

Як повідомлялося, 25 червня - 1 липня в Росії та окупованому нею Криму проходило голосування щодо внесення поправок до конституції РФ, одна з яких стосується «обнулення» президентських термінів Путіна, що дозволить йому брати участь у виборах ще двічі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читай все Показати IP 4 Липня 2020 07:31
Речь идет о минимальном размере оплаты труда, который не может быть ниже прожиточного минимума. Это также обязательная индексация пенсий, которая должна ежегодно проводиться. устанавливается гарантированный минимальный размер оплаты труда, обеспечивается государственная поддержка семьи, материнства, отцовства и детства, инвалидов и пожилых граждан, развивается система социальных служб, устанавливаются государственные пенсии, пособия и иные гарантии социальной защиты.
Надія Показати IP 4 Липня 2020 11:35
Рабами править лише один власник
Корiнний лучанин до Надія Показати IP 4 Липня 2020 13:27
Так Меркель нiмцямы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus