USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маю право, - Порошенко про другий президентський термін

14 Травня 2017 18:03
Президент України Петро Порошенко ухилився від відповіді на запитання про другий президентський термін, інформує ТСН.

«Ще є майже два роки президентських повноважень і треба ще багато чого зробити. Щодо стратегії розвитку країни на цей та наступний роки я представлю суспільству у своїй доповіді у Верховній Раді у вересні», - сказав президент під час прес-конференції.

На уточнююче запитання Порошенко заявив, що принаймні всім критеріям, згідно Конституції, він відповідає.

«Щодо другого терміну - кожен громадянин України, який має 35 років, а я вже маю 35 років, мають право балотуватися у президенти. І я думаю, що у нас на сьогоднішній день поки що зарано говорити щодо складу потенційних президентських кандидатів», - сказав голова держави.

Нагадаємо, у 2016 році президента Петра Порошенка звинуватили у наявності офшорних фірм. Понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Журналісти оприлюднили викривальні статті, одна з яких розповідає про секретний офшор і «моральний злочин» Петра Порошенка.

Після скандалу з офшорами більшість опитуваних мешканців України заявила, що президент Петро Порошенко має подати у відставку. Але тема наявності в президента Петра Порошенка офшорів швидко зникла та затушувалась у суспільстві.

Не встиг стихнути скандал з офшорами Порошенка, як наприкінці 2016 року нардеп-утікач Олександр Онищенко заявив, що володіє "компроматом" на українського президента. Нардеп звинуватив Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради. Онищенко наполягає, що займався для Порошенка скупкою голосів у Верховній Раді і має аудіозапис розмов, які підтверджують це. За словами втікача, протягом року він записував свої бесіди з президентом на ручний годинник з диктофоном.

Зауважимо, згідно з даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг" у грудні 2016 року, тільки 16% громадян України задоволені діяльністю президента Петра Порошенка, 82% - незадоволені.

Окрім того, раніше йшлося про те, що підконтрольне президенту Петру Порошенку та його друзям "Автотранспортне підприємство-2240" відмовляється повертати кредит у сумі 6 мільйонів доларів неплатоспроможному банку "Київська Русь". Разом з тим, повідомлялося, що у 2017 році банк Порошенка майже втричі збільшив чистий прибуток. Так, Міжнародний інвестиційний банк за підсумками січня-березня 2017 року отримав 26,818 млн гривень чистого прибутку, що в 2,9 разу більше, ніж за аналогічний період 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Травня 2017 18:07
ще б пак !!!!!!!!!!!!!!! хіба відмовишся від такого корита !!!!!!!!!!
Кіндрат Панасович Показати IP 14 Травня 2017 18:14
не буду писати що наш "гарант" є гі%ном" а то ще вичислять по IP
Смотрящий из Еврокол Показати IP 15 Травня 2017 08:18
Лучше бы он второй срок отбывал в Лефортово и Колыме .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus