USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рада дозволила скасувати атестацію школярів

18 Червня 2020 14:26
Верховна Рада прийняла рішення про скасування обов’язкової підсумкової атестації школярів в цьому році. Таке рішення підтримали 356 нардепів.

Таке рішення прийнято у зв’язку з карантином через пандемію корона вірусу, пише Gazeta.ua.

«Одержувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти в 2019/2020 навчальному році, мають право пройти державну підсумкову атестацію, в тому числі у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за власним бажанням», – зазначено в тексті закону.

Згідно з документом, на час карантину дату початку і/або закінчення відповідного навчального року (років) може визначати Кабмін.

Читати ще: Коли розпочнеться повернення коштів учасникам пробного ЗНО

Раніше повідомлялося, що питання про проведення ЗНО вирішать до кінця тижня. Нинішня ситуація з коронавірусом дозволяє провести зовнішнє незалежне оцінювання, запевнили в МОЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus