USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗНО для переселенців. Що треба знати?

12 Лютого 2015 18:21
Головне для мешканців окупованих територій – зареєструватися для участі в ЗНО. Потому інформацію в центрі оцінювання якості освіти готові виправляти.

Про те, як здати зовнішнє незалежне оцінювання мешканцям окупованих територій та Криму розповідає директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Так, з її слів, головне учасникам ЗНО – зареєструватися. В кожній анкеті є три графи: де ви проживаєте, де ви будете у квітні (під час ЗНО з української мови та літератури) і де ви будете в червні 2015 року (період здачі ЗНО інших предметів).

Лариса Середяк каже, що найбільше випускників шкіл з окупованих територій реєструються в Харківській і Дніпропетровській областях. Але є й такі учасники ЗНО, хто реєструється у Львівському ЦОЯО.

«В бланку є кілька полів, на яку адресу надсилати сертифікат, де ви перебуватимете у квітні і у червні. Головне цим учням прикріпитися до певної школи. Вчора до нас приходив хлопчина з Горлівки, приніс сканкопії документів однієї дівчини, в червні вона буде у Львові, а в квітні –у Харкові. Їхня справа зареєструватися, а далі вже, де вони будуть, з ними будемо працювати. Є ж додаткова сесія. Головне, щоб ці люди зареєструвалися», - наголосила Людмила Середяк.

Нагадаємо, термін реєстрації на участь у ЗНО спливає 20 лютого. А пробне тестування відбудеться 21 та 28 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus