USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Рада проголосувала за відставку міністра інфраструктури Криклія

18 Травня 2021 16:47
Верховна Рада проголосувала за звільнення Владислава Криклія з Кабміну. Він очолював міністерство інфраструктури з серпня 2019 року.

Про це інформує 24 канал.

За відповідне рішення проголосували 284 народних депутатів. Владислав Криклій минулого тижня сам подав до Верховної Ради заяву на звільнення.

Як зазначали у ЗМІ, заяву на звільнення міністра попросив написати президент Зеленський. До нього начебто «накопичилося багато питань».

Проте новина про його можливе звільнення, була раптовою. Річ у тім, що раніше розмов чи чуток про його звільнення не було. Причиною звільнення може бути його ймовірний наступник – це людина, яка очолює «Велике будівництво» Олександр Кубраков.

Що відомо про Криклія

Владислав Криклій став міністром в уряді Олексія Гончарука, коли йому було лише 32 роки.

На очільній посаді у Мінінфраструктури він замінив Володимира Омеляна.

Криклій народився у Києві і закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю фінанси.

Професійну кар’єру Криклій розпочав у приватному секторі: працював начальником відділу по роботі з цінними паперами на фондовому ринку в банку «Інтербанк».

У 2014 році перейшов на держслужбу: став радником глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Криклій раніше був учасником праволіберального руху «Люди важливі».

Під час дострокових парламентських виборів пройшов до Верховної Ради ІХ скликання народним депутатом від «Слуги народу». Склав повноваження у перший день роботи парламенту та був призначений міністром інфраструктури.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus