USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Рада заборонила знижувати виплати майбутнім пенсіонерам через зменшення доходів під час війни

15 Серпня 2022 18:58
Верховна Рада ухвалила закон щодо недопущення зниження коефіцієнту заробітної плати при обчисленні пенсій фізичним особам за місяці часткового зменшення доходу на період дії воєнного стану.

Про це повідомив заступник голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк, передає УНІАН.

З його слів, за прийняття в цілому законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо можливості виключення періоду страхового стажу для обчислення пенсії під час воєнного стану, введеного відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (№ 7453) проголосував 291 народний депутат.

Читати ще: Підвищення пенсій 2022 року: попри війну уряд обіцяє збільшити виплати за графіком

Згідно з пояснювальною запискою, законопроектом пропонується недопущення зниження коефіцієнту заробітної плати при обчисленні пенсій фізичним особам за місяці часткового зменшення доходу на період дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus